Flori decorative pentru interiorul casei

posted in: Casa si Gradina | 0

Materialul pentru fabricarea plantelor artificiale poate fi: textile, plastic, latex, argila polimerica, matase și altele. Un alt tip de flori decorative, sunt florile naturale stabilizate în glicerina. Alege numai produse de înalta calitate, care vor dura mult timp și vor completa interiorul cu demnitate. Exista opțiuni combinate, unde, de exemplu, trunchiul copacului este natural, iar coroana este realizata din material sintetic. Și arata foarte natural și realist cu venele subțiri de pe frunziș. Textilele confera grație și lejeritate florilor. Florile decorative din matase și țesaturi sintetice arata foarte natural, dar pigmentul cu care sunt vopsite petalele și frunzele poate fi deteriorat prin expunerea la soare sau umezeala. Prin urmare, acest decor este folosit în interior pentru a decora interiorul. Pot fi plante în ghiveci, ampelous, buchete și aranjamente florale, ramuri de orhidee.

Flori decorative pentru gradina și exterior

Plasticul este folosit în mod obișnuit pentru a face plante de exterior. Este rezistent la soare și îngheț, nu se teme de temperaturi extreme, este durabil și își pastreaza bine forma. De aceea, bujorii, trandafirii, ciclame, palmierii, ficuşii, lamâile și tuia sunt realizate din plastic. Asemenea flori decorative arata foarte credibil, mai ales când se afla în partea gradinii unde exista deja plantații de plante de gradina. Sunt ușor de îngrijit, fiind suficient sa ștergi în mod regulat praful. Murdaria persistenta poate fi îndepartata prin adaugarea de detergent în apa (pentru a face acest lucru, citește cu atenție instrucțiunile de îngrijire).

Materiale și tehnologii moderne

Datorita materialelor și tehnologiilor moderne, florile decorative sunt de o calitate foarte înalta și sunt executate cât mai fidel. Acestea includ flori și plante din poliuretan, silicon de diferite densitați, latex, matase și țesaturi sintetice cu acoperire polimerica. Chiar și imprimarea 3D este folosita pentru a realiza un astfel de decor profesional. Inutil sa spunem ca cu greu vei putea distinge o astfel de floare decorativa de una naturala, chiar și prin atingere. Petalele subţiri, catifelate si transparente, micile detalii, totul este perfect la ele.

Flori decorative din lut polimeric (de interior)

Florile decorative și buchetele decorative din argila polimerica sunt luxoase. Acest lucru a fost apreciat de multa lume, și mulți și-au facut un hobby din florile decorative. Produsele din argila polimerica sunt destul de delicate și fragile și, de asemenea, se tem de umiditate. Prin urmare, acestea trebuie instalate numai în interior și acolo unde nu pot fi împinse sau agațate accidental. Praful de pe astfel de obiecte poate fi îndepartat doar cu un jet de aer rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *