Foloseste aceste scaune auto pentru siguranta copilului!

posted in: Comert electronic | 0

De fiecare data cand plecati intr-o calatorie fie ea si scurta, copilul dumneavoastra are nevoie pe langa geanta de cosmetice pentru ingrijire sau alimentele speciale, de aceste scaune auto care sa ii permita micutului sa doarma, sa se joace sau sa admire pur si simplu peisajele si sa se bucure la randul sau de o bine meritata plimbarica.

Piticii sunt extrem de energici si tot timpul isi doresc libertate pentru a explora lumea din jurul lor, insa in calatoriile cu masina ne limitam doar la o pozitie corecta a corpului, la relaxare si un somn linistit si confortabil.

Poate ca multi dintre parintii ce isi iubesc copii intr-un mod putin mai excesiv, nu acorda o atentie atat de mare aspectului de siguranta in momentul in care copilul refuza sa fie pus de exemplu intr-un scaun auto, sau sa i se asigure protectia cu ajutorul centurii de siguranta. Cu 2- 3 imbratisari si mangaieri micutul va intelege importanta acestui “accesoriu” pe care trebuie sa il foloseasca pentru a evita intamplarile neplacute.

Cum alegem un scaun auto potrivit pentru copilasul nostru? Primul aspect este cel legat de calitatea produsului. Este imperativ sa ne gandim la bugetul de care dispunem pentru achizitionarea lui, si astfel sa alegem din gama variata de produse disponibile pe piata. Materialul folosit trebuie sa fie de calitate foarte buna, putand opta pentru culori inchise sau deschise in functie de preferintele fiecarui parinte. Referitor la marimea scaunului auto exista mai multe tipuri de scaune auto: scaune auto compuse din 2 piese, una pentru perioada de 0-6 luni, si una pentru cresterea continua a copilasului aceasta din urma putand atinge greutatea de 20 kg.

Mai exista acele tipuri de scaune auto denumite “scaune scoica” extrem de utile, pentru ca evita depunerea murdariei, captuseala fiind fabricata cu ioni de argint si antibacteriana, prevenind iritatiile si protejand pielea delicata a copilului tau.

Acum ai ocazia sa achizitionezi din magazinul nostru babydepot, scaunul auto potrivit necesitatilor tale, la preturi accesibile oricarui buzunar. Nu rata ofertele disponibile in fiecare saptamana si bucura-te impreuna cu micutul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *