De ce sa accesezi fonduri Europene Izistart

posted in: Antreprenoriat | 0

Viziunea noastră este de a-ți transforma afacerea într-una profitabilă și suntem cei mai buni în a face asta. Cu multi ani de experiență, am acumulat multă înțelepciune și ne-am dezvoltat dinamic..

Serviciile oferite sunt complete, acoperind domenii precum consultanța în afaceri, fonduri europene, investiții, arhitectură, servicii tehnologice și multe altele. Planurile și strategiile realizate de Izistart sunt întotdeauna personalizate în funcție de nevoile bussines-ului tale și dorințele dumneavoastră.

 

Izistart – elementul cheie în succesul bussinesului tau

O firmă de consultanță în management și afaceri este un element foarte important în succesul fiecărei afaceri. De aceea trebuie să alegi cea mai bună firmă de consultanță pentru afacerea dvs. Aceasta te va ajuta să îți definești cu precizie problemele, să le depășești și să îți dezvolți businessul într-un mod stabil.

A întreține un business presupune multă muncă și energie. Noi te putem ajuta să îți concentrezi energia în domeniile de activitate care au potențialul potrivit de a deveni profitabile. Pentru asta, Izistart îți pune la dispoziție o planificare detaliată a bugetului. Această planificare îți arată în ce domenii poți să faci reduceri de costuri și în ce domenii ar fi profitabil să investești. Astfel, afacerea dvs va deveni mai profitabilă, iar tu vei economisi mai mulți bani.

Clientii nostri sunt atat businessuri cu experienta, cat si startup-uri si persoane fizice. Recrutam experti consultanti cu experienta pe diferite domenii astfel incat sa va putem oferi consultanta pe tot parcusul procesului de accesare fonduri Europene. Suntem alaturi de clientii nostri de la identificarea oportunitatii de finantare pana la implementare proiectului.

Pasii pe care ii urmeaza orice proiect sunt urmatorii:

– Identificare Finantare: identificam linia de finantare potrivita pentru tine si ideea ta de afacere;

– Eligibilitate Beneficiar: calculam sansele de aprobare a proiectului inainte de a incepe urmatorii pasi;

– Elaborare Proiect: scriem planul de afacere si pregatim si depunem dosarul de finantare

– Implementare Proiect: realizare achizitii, intocmire cereri de rambursare, monitorizare.

– Consultanta post-implementare: Suntem alaturi de clientii nostri si dupa ce proiectul a fost implementat cu succes.

 

 

Pentru a lua legatura cu noi vizitati: https://izistart.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.