Fotograf Brasov – Nunta Botez Cununie – Pret Fotograf Brasov

Fotografie Brasov este un site de prezentare de servicii foto profesionale.

Fotografii nostri va stau la dispozitie pentru orice eveniment.

Va stam la dispozitie cu orice informatie aveti nevoie. Ne puteti consulta in vederea realizarii unui evenimet de exceptie. Realizam sedinte foto atat outdoor ca si in studioul propriu.

De asemenea se lucreaza doar cu camere profesionale si cu un personal calificat, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune rezultate si cele mai frumoase fotografii. Vrei fotografie de produs? Nimic mai simplu. Contacteaza-ne si vei avea cele mai bune fotografii de produs pe care le poti urca pe un shop online. Pe langa fotografii, la cerere mai putem realiza printuri pe diverse suporturi, albume personalizate ,  suporturi media personalizate si altele in functie de dorinta dumneavoastra.

Printre serviciile oferite de noi veti gasi: fotografia de evenimente, fotografia corporate, fotografia de produs, fotografia de mancare, fotografia de absolvire, fotografia de familie, fotografia de botez, fotografia de maternitate, fotografia de nunta, fotografia modeling. Preturile sunt in functie de serviciile cerute si de numarul de fotografi de care aveti nevoie pentru evenimentul dumneavoastra.

De asemenea preturile pot varia si in functie de durata evenimentului . Tot in functie de eveniment beneficitati de un numar prestabilit de fotografii. Aceste fotografii vor fi prelucrate inaintea livrarii astfei incat acestea sa fie de cea mai buna calitate. La cerere, putem oferi fotografiile si in format fizic pe hartie foto de foarte buna calitate realizate la studiouri foto profesionale. Suntem deschisi la orice sugestie din partea dumneavoastra in ceea ce priveste locatia, compozitia cadrului natural sau artificial in care se va realiza sooting-ul. Va stam la dispoditie cu sugestii de make-ul si stilistica. O sedinta de machiaj premergatoare unei sedinte foto poate dura si 1 ora.

Daca alegeti sa va realizati singuri machiajul pentru sedinta foto, trebuie totusi sa tineti cont de sfaturile noastre in vederea obtinerii unui rezultat cat mai bun. De asemenea facem sedinte foto si cu companionul dumneavoatra, fie el patruped, zburatoare, reptila sau altceva. Daca doriti fotografie in varf de munte, nu este nici o problema. Fotografii nostri (o parte dintre ei )sunt buni cataratori montani.

Asadar pe langa faptul ca veti avea fotografiile dorite, veti fi si in deplina siguranta. Pentru orice alta informatie acceseaza http://www.fotografiebrasov.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.