Fotograf de botez in Brasov

posted in: Fotografie | 0

Asa cum bine stim cu totii butezul copilului tau este un eveniment foarte important pentru toata lumea participanta (dar mai ales pentru voi) motiv pentru care este de preferat sa ca asigurati ca totul iese “ca la carte”

Localul trebuie sa fie bine ales, decorul sa fie pe masura importante evenimentului, servirea sa fie impecabila iar fotograful…ei bine, fotograful sa fie peste asteptarile tuturor. Daca alegeti sa lucrati cu un fotograf amator, acest lucru nu se va intampla iar in afara faptului ca se va fatai de colo pana colo si nu vei mai vedea nimic de la blitz, nu vei avea rezultate nici macar mediocre.

Dar in schimb, daca alegeti sa colaborati cu un fotograf profesionist nimic din cele spuse mai sus nu se vor intampla. Poate doar partea cu fataitul de colo pana colo. Rezultatele vor fi pe masura importantei evenimentului, vor respecta cele mai inalte standarde ale calitatii si cu siguranta va vor multumi pe deplin asteptariel.

Fotograful va avea grija sa surprinda expresivitatea dorita de pe chipul micutului dumneavoastra. Cu siguranta va folosi doar echipamente profesionale in realizarea fotografiilor.

Chiar daca vedeti ca trage cu un obiectiv “micut” nu intrati in panica. Va asiguram ca acel obiectiv costa…suficient de mult incat sa va lase o grimasa pe fata in cazul in care ati fi pusi in situatia sa il cumparati. Asadar fiti linisti, stie el de ce il foloseste pe acela. Si dupa ce veti vedea fotografiile, cu siguranta veti sti si dumneavoastra.

Echipa noastra de fotografi din Brasov va sta la dispozitie si va ajuta sa va realizati un botez pe masura dorintei dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de unul, doi sau mai multi fotografi, pentru noi nu este nici o problema. Toata echipa noastra de “pozari” are atestat obtinut in urma urmarii cursurilor de specialitate.

Dupa, va oferim fotografiile pe suport media (de obicei DVD) personalizat. La cerere realizam si albume cu fotografii selectate de comun acord cu parintii micutului.

Va asteptam sa ne treceti pragul studioului nostru aflat in Brasov, Str:Iuliu Maniu, Nr 32A. Birou 12 si 13.(vis-a-vis) de hotel Ambienti sau sa ne contactati pe http://fotografbotezbrasov.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *