Fotograf nunta – cand ai nevoie sa-l angajezi si la alte ocazii din viata familiei tale

posted in: Fotografie | 0

Nevoia angajarii unui fotograf nunta vine de cele mai multe ori natural, pentru ca majoritatea celor care decid sa-si uneasca destinele vor sa aiba cele mai frumoase amintiri ale acestei zile importante. Dar asa cum am pomenit si in subiectul articolului, sunt si alte ocazii din viata familiei tale cand vei avea nevoie sa apelezi la serviciile unui fotograf, iar aici vorbim despre botezuri, aniversarile copilului, de Paste, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, zile de nastere ale apropiatilor, sedinte foto de familie si asa mai departe.

Cu totii cred ca punem accent foarte mare pe amintirile cu care ramanem in urma a tot ceea ce traim si facem de zi cu zi. Chiar si o simpla plimbare cu copii in natura paote fi un prilej superb de amintiri care merita pastrate in imagini. Este adevarat ca in ziua de astazi avem la indemana mult mai usor mijloacele prin care putem face asta, telefoanele mobile cu camere destul de performante ne sunt alaturi de fiecare data cand vrem ca acele momente sa fie pastrate la loc sigur. Dar oare merita sa angajam un fotograf nunta Bucuresti pentru ocazii de genul acesta?

Este oare un fotograf nunta calificat sa faca si alt tip de fotografii? Precum cele de familie?

Intotdeauna am fost intrebat de potentiali clienti daca ma ocup si de alt tip de forografie decat cea de nunta. Evident ca orice fotograf de nunta poate duce la buns farsit si cu la fel de mult success orice proiect fotografic care tine in general de documentarea unor evenimente, fie ele personale sau de business. Principiile sunt fix aceleasi, focusul fiind poate putin diferit in timpul fiecarui eveniment. Asa cum in cazul unui botez focusul se face pe bebe si tinerii parinti, in cazul petrecerilor corporate toti cei prezenti sunt la fel de importanti si trebuie pastrata putin discretia si distanta fata de cei cu care interactionezi.

Cred de fapt ca este vorba mai degraba despre perceptia oamenilor asupra unui fotograf de nunta in general. Multi au impresia ca fotografia de nunta este un sector care se diferentiaza clar de alte genuri de fotografie, insa nu este asa, este de fapt parte din genul de fotografie jurnalistica documentara cu urmarirea subiectului principal si anume cei doi tineri care se casatoresc.

Poate fi un fotograf botez asociat cu fotografia de nunta?

Desigur! Fotografia de botez este parte din aceeasi categorie si cum multi spun nunti-botezuri-cumatrii toate sunt legate de evenimentele private ale familiei tale.

A decide sa angajezi un fotograf profesionist de botez poate fi o alegere excelenta in organizarea acestui moment unic, iar amintirile vor fi pastrate in cel mai frumos mod posibil.

Videografia poate fi asociata cu fotografia de evenimente?

Videografia este de multe ori conexa cu serviciul de fotografie, si sunt multi fotografi care si filmeaza atunci cand au ocazia. Este adevarat ca fac parte din aceeasi categorie de arte vizuale potrivite pentru orice eveniment privat, insa in general un fotograf nu este si videograf sau invers. Sunt activitati total separate pe care foarte multi le asociaza incercand sa obtina un pachet foto-video de la fotograful pe care il contacteaza. Din pacate aceasta strategie este putin gresita si nu ar trebui confundata. Din punctul meu de vedere ar trebui cautat un fotograf de nunta bun si un videograf de nunta bun indiferent daca acestia lucreaza sau nu impreuna. Lasand acest aspect de-o parte, importante sunt amintirile cu care ramaneti si indiferent pe cine alegeti sa fiti siguri ca ati facut alegerea cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *