Fotograf nunta si alte servicii foto disponibile in piata

posted in: Fotografie, Nunti | 0

Acest domeniu de activitate este destul de variat, fotografia reprezentand un serviciu ce se adreseaza tuturor, persoane fizice, firme, asociatii, companii guvernamentale, etc.

Fotografia de nunta in schimb reprezinta unul din cele mai comune dintre ele pentru ca este genul de serviciu care nu trebuie sa lipseasca atunci cand doi tineri isi jura dragoste eterna. Si asta pentru ca amintirile sunt cele mai importante pentru sufletul nostru.

Dar in afara angajarii unui fotograf nunta, ce altfel de servicii foto mai poti gasi si cum te poti folosi de ele, sau mai degraba in ce situatii ai mai avea nevoie de serviciile unui fotograf profesionist.

In viata oricarui cuplu va aparea la un moment dat un copil, drept pentru care, asa cum este necesar un fotograf de nunta, asa va fi necesara angajarea unui fotograf botez. Si cum multi pun botezul pe prima scara ierarhica in lista preferintelor si amintirilor de suflet, este necesara o investitie serioasa in amintirile ce vor urma. Asadar angajarea unui fotograf, dupa parerea mea, este imperios necesar a se intampla.

Amintirile cele mai dragi le avem din timpul momentelor petrecute alaturi de familie, de copii si de parinti in general. Iar atunci regretam ca nu am facut cateva fotografii macar cu telefonul pentru a pastra acolo undeva in calculator aceste momente frumoase. De aceea un alt serviciu profesionist il reprezinta chiar fotografia de familie, iar angajarea unui fotograf de familie sau a unui fotograf copii reprezinta cea mai buna alegere pentru pastrarea la loc de cinste al acelor amintiri dragi.

Deseori plecam in vacante in locuri de neuitat alaturi de iubita sau iubitul nostru. Si de cele mai multe ori ne intoarcem acasa cu cateva fotografii facute cu telefonul si cateva selfie-uri de care nu suntem prea mandri dar pe care le postam cu mare entuziasm pe facebook. Dar ce ai spune despre angajarea unui fotograf de vacanta sau a unui fotograf de destinatie, ori cum ii mai spun cei din afara un destination photographer? Suna tentant nu? dar nu sti cu ce se mananca si care e avantajul.

Pai treaba e destul de simpla, odata cu portalurile numeroase de fotografi din lume, ai ocazia sa programezi o sedinta foto alaturi de un fotograf profesionist chiar in locatia de vacanta. Astfel de fiecare data cand pleci la Paris, Londra, Madrid sau Havana, poti angaja un fotograf pentru o scurta sedinta foto de destinatie si astfel ai niste fotografii geniale pentru psotat in mediul online.

Fotografia de business sau angajarea unui fotograf corporate.

Ne lovim deseori de momentul in care dorim sa schimbam jobul sau vrem sa afisam o imagine buna in mediul profesional si pe retelele profesionale de social media, precum linkedIn, iar atunci regretam ca nu avem o fotografie care sa ne reprezinte. Sau cand realizam ca avem o afacere de succes, o echipa de oameni care isi fac treaba foarte bine, si nu avem o pagina cu fotografii ale echipei astfel incat colaboratorii nostri sa ne cunoasca mai bine si astfel sa avem o imagine buna in mediul online. Atunci este nevoie de angajarea unui fotograf profesionist corporate, care poate obtine cele mai bune imagini pentru tine si afacerea ta.

Fotografia auto mai reprezinta un serviciu de care e posibil sa ai nevoie. De cateva ori in viata vei dori sa schimbi masina pe care o ai cu alta mai noua sau mai buna. Si din dorinta de a o vinde cat mai rapid, tragi repede niste poze cu telefonul in parcarea din spatele blocului si vei spera ca poate apare cineva sa o cumpere. Dar ce ai spune daca ai apela la un fotograf de masini, specializat in acest lucru, care sa te ia pe tine si masina ta intr-o locatie misto si sa-ti traga niste cadre de iti vine sa nu mai vinzi masina.

Astfel cu siguranta numarul intrebarilor despre vanzarea masinii va creste considerabil si cu siguranta vei obtine un pret mai bun. Nu uita, fotografia buna vinde cel mai bine.

La fel cum am vorbit despre fotografia auto, poate ai o afacere online si vinzi ceva produse pe diverse site-uri. Dar de cele mai multe ori fotografiile cu telefonul nu iti aduc suficiente vanzari incat sa sustii o astfel de afacere. Si cum fotografia buna vinde intotdeauna, iti recomand sa alegi un fotograf de produse care sa iti puna in valoare chestiile pe care le vinzi. anzarile vor creste, iar investitia in fotografii de calitate va fi un real succes.

Si cu siguranta sunt si multe alte servicii fotografice de care poti beneficia in functie de domeniul sau nisa cautata, dar nu trebuie uitat ca a investi in imagini bune poate fi de multe ori mai ieftin decat a face fotografii proaste de care sa iti para rau mai tarziu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *