Fotografierea unei nunti la cele mai inalte standarde de calitate

posted in: Nunti | 0

Fii spontan

In timp ce trebuie sa fii organizat si pregatit pentru a fotografia o nunta, poti de asemenea sa obtii multe poze grozave fiind spontan si imortalizand oportunitati pe masura ce ideile iti vin in minte.

Investeste intr-un suport pentru blit
Investeste intr-un suport separat pentru blit, sunt intr-adevar scumpe dar iti va face pozele de 10 ori mai reusite (controlul umbrelor).

Gaseste un moment de odihna

Ofera-ti un moment de relaxare cand toata lumea este la masa( nimeni nu doreste poze in timp ce mananca). Te poti uita prin pozele facute si poti sterge pe cele nereusite pentru a face loc pe cardul de memorie al camerei.

Uita-te in jur dupa unghiuri de fotografiere nu foarte evidente

Misca-te daca poti. Plimba-te si fa poze din diferite unghiuri. Urca-te pe scari si fa poze de ansamblu asupra petrecerii de nunta. In timpul dansului mirilor, obisnuiesc sa orbitez in jurul mirilor. De departe, la inceput, apoi putin mai aproape. Are un efect incredibil. Aceasta metoda este buna si pentru alte fotografii.

Fa si fotografii amuzante !

Fa fotografii amuzante. Nu trebuie sa fie toate serioase. Zambetele sunt o amintire grozava. La ultima nunta am rugat cavalerii de onoare si mirele sa urce intr-un copac si am suprins o fotografie superba.

Adu o scara sau un piedestal

Avand la indemana un piedestal cu 3 scari sau o scara scurta pot face diferenta in ceea ce priveste fotografiile de grup, si vei putea de asemenea sa le folosesti pentru fotografii creative ale cuplului in timpul zilei.

Imbraca-te adecvat

Informeaza-te din timp cat de formala va fi nunta, si cum te vei asorta evenimentului. Unii fotografi de nunti prefer sa poarte un singur costum la fiecare nunta. Altii considera ca este perfect normal sa poarte pantaloni si camasa. Unele femei fotograf poarta o rochie, iar altele poarta blugi si un tricou polo dragut. Nu as putea spune ca exista un raspuns corect in ceea ce priveste acest aspect, dar merita sa te gandesti la asta dinainte.

Reteta perfecta pentru o lumina naturala de succes

Intrucat unele dintre sesiunile foto se petrec in timpul “orelor de aur” incearca sa fotografiezi doar mireasa cu soarele in spatele ei. Voalul si rochiar vor straluci. Vei avea nevoie sa completezi lumina pentru a scoate in evidenta detaliile.

Spune miresei sa tina buchetul mai jos decat este normal. Va arata mai bine in poze.

Spune miresei si domnisoarelor de onoare sa tina buchetele la nivelul buricului. In caz contrar, acestea au tendinta sa le tina prea sus !

Ofera un termen scurt

Sunt total ipocrit aici, dar aducand pozele cuplului imediat ce se intorc din luna de miere arata ca iti pasa de fotografiile lor.

Mai multe informatii utile puteti afla vizitand website-ul nostru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *