Garantii primite la cumpararea unui monitor la mana a doua

posted in: Hardware | 0

Atunci cand alegem sa cumparam un monitor second hand trebuie sa ne asiguram ca vanzatorul ofera toate datele despre produsul respectiv.

Cand alegem un monitor nu trebuie sa ne uitam prima data la pret, ci la specificatii si note. De multe ori produsele second hand sunt vandute deoarece proprietarii si-au cumparat monitoare mai moderne si puternice. Chiar daca sunt produse second hand, produsele sunt ingrijite si par ca noi.

Toate monitoarele second hand vandute trebuie sa beneficieze de garantie. Verificati inainte sa cumparati un monitor second hand, daca vanzatorul va ofera garantie, garantia minima trebuie sa fie de 12 luni.

Cand ne gandim la un monitor second hand ne gandim si la pret, unde pretul trebuie sa fie corect asta deoarece produsul este folosit si nu mai este nou. Nu doar pretul este important la un monitor second hand, sunt mai multe aspecte care trebuie bagate la cap atunci cand cautam un monitor second hand, mai jos am selectat cateva aspecte importante pentru alegerea un monitor second hand.

– Pretul trebuie sa fie unul foarte bun, daca produsul este folosit normal ca o sa scada pretul real al acestuia. Produsele second hand mereu o sa fie ieftine deoarece vanzatorii nu mai au ce sa faca cu respectivele produse si le vand la un pret modic, cat sa isi scoata investitia facuta;

– Aspectul fizic conteaza foarte mult, daca monitorul este bine ingrijit si nu are urme de uzura sau pete normal ca produsul este unul acceptabil. Daca produsul nu arata foarte bine atunci pretul o sa se modifice in functie de aspectul monitorului;

– Specificatii tehnice, daca dorim un produs care sa ne ofere o imagine de calitate atunci o sa alegem un monitor second hand mai scump, aici vreau sa punctez ca pe piata se gasesc foarte multe monitoare atat slabe dar si puternice. Pentru jocuri, editare foto sau alte activitati asemanatoare aveti nevoie de un monitor cu un timp de raspuns cat mai mic, posibilitatea de a modifica contrastul sau rezolutia ecranului cat mai acceptabila. Cu cat produsul este mai nou si puternic cu atat pretul este influentat mai puternic.

Pretul este influentat de produs, daca un produs este nou si a fost folosit foarte putin timp atunci pretul o sa fie mai mare asta deoarece specificatiile tehnice sunt mult mai dezvoltate fata de un monitor vechi. Monitoarele second hand sunt la mare cautare, asta deoarece preturile sunt foarte accesibile si un roman nu isi permite mereu sa isi cumpere un monitor nou atunci cand se strica. In ziua de azi nu se merita sa iti repari un monitor (asta daca nu ai garantie), preturile sunt foarte mari si mai bine se renteaza un monitor second hand cu o garantie de un an de zile.

Daca te-ai gandit sa faci o achizitie iti recomand sa citesti ceea ce este scris mai sus, asta te va ajuta sa iti alegi un monitor second hand de mare calitate si sa iti ramana bani si pentru un suc in oras. Monitoarele second hand sunt monitoare normale, de la diferite companii cunoscute in toata lumea, deci nu trebuie sa va speriati ca dati bani degeaba pe un produs second hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *