Garduri de beton

Gardurile de beton sunt o alternativa buna la gardurile de lemn. Placile turnate din beton pentru garduri le gasim intr-o varietate de forme si culori pentru a se potrivi design-ului dumneavoastra. Fabricam un element care nu necesita intretinere nu se va deforma, nu va putrezi, nu aveti treaba de viermi sau alti paraziti care pot deteriora gardurile din lemn.

Gardurile de beton sunt ideale pentru zonele cu pericol ridicata de isbucnire a incendiilor si pentru cei care vor sa scoata remedierea anuala, costisitoare si cu mare pierdere de timp de care necesita gardurile de lemn bine cunoscute. Deoarece gardurile noastre de beton folosesc doar culori integrate, acestea nu se vor strica odata cu trecerea timpului. Din acest motiv detinatorii de terenuri mari aleg sa utilizeze gardurile de beton in detrimentul gardurilor traditionale de lemn.

„Gardurile bune fac vecinii buni!” Asa suna un proverb al proprietarilor. Prin multitudinea formelor gardurile de beton pot imita piatra lemnul sau orice alta piesa de constructie, folosind in acelsi timp formele de care aveti nevoie datorita tiparelor in care se toarna betonul.

Deoarece nu este cazul sa faceti lucrari de intretinere gardurile de beton sunt o varianta mai accesibila pe termen lung decat celelalte alternative pe care le aveti. Nu va trebui sa cumparati si sa folositi vopsea de etansare in fiecare an.

Mai mult decat cele prezentate mai sus gardurile de beton sunt mult mai folosite la izolarea fonica si termica ele oprind zgomotele puternice cauzate de trafic intens sau altfel de zone zgomotoase, oprind in acelasi timp si unele intemperii cum ar fi ploile sau intemperiile insemnate cantitativ.

Olimpiada Prod monteaza si produce o gama variata de garduri din beton durabile si practic fara costuri de intretinere

pavele-garduri.ro/cum-se-monteaza-gardurile-de-beton.html

/garduri-garduri-bucuresti–garduri-cu-montare-rapida–garduri-brasov.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *