Gaseste un instructor

posted in: Auto | 0

Cursul de conducere necesita un minim de 30 de ore de condus si reprezinta un proces relativ scump.

Bineinteles, este in interesul viitorului sofer sa gaseasca cel mai bun instructor. Inainte de a stabili tipul de curs de conducere (unul intensiv-de exemplu), va trebui sa gasesti un instructor. Cei mai buni instructori sunt de obicei recomandati de fosti elevi.

Ce este de cautat la un instructor

Daca nu cunosti pe nimeni care sa-ti poata recomanda un instructor, cel mai simplu este sa apelezi la o cautare online pentru un instructor local. Recenziile online iti pot indica un instructor bun. Cauta un instructor ce se pliaza cel mai bine nevoilor tale, nu cel mai ieftin posibil.

La alegerea a ceea ce tu consideri ca este un instructor bun, cheia este sa stabilesti o lectie de evaluare inainte de a continua cursul. Lectia de evaluare este importanta pentru elev. Ii va permite acestuia sa stabileasca daca se simt linistiti in prezenta instructorului (este de asteptat sa petreci cel putin 30 de ore de condus cu el) si, la fel de important, daca simt ca inteleg in totalitate metodele de explicare utilizate de instructor.

Elevii sunt de obicei emotionati la primele lectii de condus. Instructorul ar trebui sa ii faca sa se simta relaxati, linistiti. Daca dintr-un motiv sau altul, instructorul va face sa va simtiti incomod, cautati altul. Daca in timpul acestei lectii de evaluare instructorul nu intelegi ce instructorul explica, ai grija sa ii spui asta. Instructorul ar trebui, in teorie, sa foloseasca o alta tehnica de a-ti explica. Daca pana la sfarsitul lectiei tot nu simti ca ai acumulat informatie, incearca alt instructor. Ai in vedere faptul ca prima lectie va fi o experienta descurajanta, poti deveni confuz din aceasta cauta.

In finalul acestei lectii initiale de evaluare, instructorul te va informa asupra progresului si va estima un numar de ore pana cand vei ajunge la un nivel satisfacator pentru a sustine examenul de conducere. Daca aveai in plan un curs intensiv, instructorul te va informa daca acest tip de curs este potrivit pentru tine.

Pe baza acestor informatii, daca esti multumit de acest instructor, este momentul ideal sa discuti despre ce curs de conducere ti s-ar potrivi si sa beneficiezi de o reducere pe care instructorul ar putea sa o ofere.

Site-ul www.scoli-soferi.net ofera multe informatii folositoare cu privire la scolile de soferi. Daca doriti sa cititi mai multe articole asemanatoare, nu ezitati sa il accesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *