Gasirea celor mai buni instructori auto

posted in: Auto | 0

Cei mai buni instructori auto sunt cei prietenosi si rabdatori, dar sunt de asemenea fermi in rezolvarea problemelor legate de condus.

Te-ai putea simti abatut daca instructorul tau pare ca iti scoate in evidenta greselile, insa asta face parte din procesul de invatare. Cei mai buni instructori scot in evidenta orice greseala, nu conteaza de cate ori, dar este important, in acelasi timp, sa le puna in echilibru cu laudele realizarilor elevilor.

Fiecare elev este diferit si desi instructorii au o tehnica preferata de a preda, unii gasesc aceasta tehnica greu de priceput. Cei mai buni instructori au abilitatea de a schimba metoda in functie de elev, pentru ca acesta sa inteleaga pe deplin.

Un instructor auto bun este punctual si de nadejde. Bineinteles, pot exista mici accidente cand instructorul nu va ajunge la timp din cauza unor circumstante imprevizibile. Aceste momente ar trebui sa fie rare iar instructorul ar trebui sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a te contacta in astfel de cazuri.

Instructori slabi

Deseori auzim despre instructori nervosi ce striga la prima greseala facuta. Acest tip de comportament este neadecvat, semn ca instructorul este unul slab.

Tonul ridicat face ca elevii sa devina si mai stresati si va afecta abilitatea acestora de a invata. Daca instructorul iti vorbeste pe un ton ridicat, explica-i ca nu este profesionist si daca nu va inceta, va trebui sa cauti un alt instructor.

Un alt semn care indica un instructor slab este instructorul care nu iti scoate in evidenta greselile. Un instructor trebuie sa te corecteze la fiecare greseala facuta.

Daca observi ca ai facut o greseala dar instructorul nu sesizeaza, explica-i ca ai observat-o si te astepti ca el sa o sesiseze si sa o corecteze. Erorile nesesizate si necorectate se vor intoarce impotriva ta la examenul practice si vor duce, cel mai probabil, la picarea examenului.

Instructorii auto ieftini

Tuturor ne plac chilipirurile, dar zicala conform careia primim ceea ce am platit este de cele mai multe ori adevarata. Un instructor bun are o buna vechime in domeniu, are o rata ridicata de promovabilitate si are o clientela bogata bazata pe recomandari. Acest instructor nu are nevoie de publicitate datorita recomandarilor primite, deci nu putem vorbi despre preturi scazute.

Un instructor ce percepe preturi mici pentru lectiile de condus poate duce lipsa de clientela din cauza serviciilor slabe oferite. Aceasta parere poate fi putin generalizata, dar alegerea unui instructor ieftin poate rezulta in a costa mai mult decat un instructor renumit, oferind un serviciu de înaltă calitate, la prețuri care se potrivesc cu media la nivel local.

Daca sunteti in cautarea unui instructor auto si doriti sa cititi mai multe informatii cu privire la acestia, vizitati www.scoli-soferi.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *