Gazduire sediu firma la cabinet de avocatura

posted in: Servicii | 0

O foarte mare problema a firmelor infiintate sau a firmelor in curs de infiintare, o reprezinta sediul social obligatoriu pe care il cer hartiile legale.Tocmai din acest motiv, foarte multi se impiedica in birocratie si nu reusesc sa rezolve o problema simpla sau macar sa o inteleaga pentru a o putea rezolva. Din acest motiv, articolul de fata este destinat tuturor persoanelor care sunt in procesul de infiintare a unei firme si se lovesc de impedimentul numit gasirea unui sediu social pentru firma.
Ca sa intelegeti mai bine, sediul social este o locatie fizica in care se presupune ca firma voastra exista la propriu si la figurat. Adica in momentul in care cineva, de oriunde cauta informatii despre o firma, gaseste informatiile necesare, inclusiv cele referitoare la locatia firmei.
Pentru cei ale caror afaceri nu necesita un sediu din simplul motiv ca activitatile sunt mici sau constau in prestare de servicii ori pur si simplu din alte motive nu pot avea un sediu social pentru infiintarea unei firme, legile vin in ajutor.
Astfel, orice firma se poate inregistra cu sediu social in incinta unui cabinet de avocatura. Ei bine, in acest sens, o multime de cabinete de avocatura pun la dispozitie posibilitatea de a le inregistra sediul lor ca sediu social pentru firma voastra.
Bineinteles insa ca nimic nu este gratis. O astfel de gazduire, costa, in general sume incepand de la 500 lei pe an. Tot ce trebuie sa faceti in acest caz este sa gasiti oferta cea mai buna. Pentru aceasta, ar trebui poate sa mai stiti si faptul ca sunt destule cabinete de avocatura care ofera la pachet gazduire sediu social si posibilitatea infiintarii unei firme.
Astfel, tot ce va mai ramane de facut este sa gasiti oferta cea mai avantajoasa care sa cuprinda atat gazduire sediu social cat si infiintarea firmei.

Afla mai multe informatii aici: avocat-firme.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *