Generatia noua de jocuri online

posted in: Jocuri | 0

Jocurile online sunt in ziua de astazi viitorul copiilor. Cu toate ca nu este un plus pentru tineret, multi copii isi petrec insa timpul in fata calculatoarelor jucandu-se pe jocurile de pe miile de site-uri sau isi descarca jocuri si le instaleaza pe calculatoarele lor.

Jocurile flash au fost printre primele care au aparut pe site-uri, dupa care au urmat acele jocuri 3d care au atras tot mai mult copiii. Cu toate acestea, tehonologia a avansat, iar anul acesta a aparut o noua generatie de jocuri, acestea fiind cele realizate in unity 3d. Unity 3d este un plugin, la fel ca si shockwave ( pentru browser ) iar pentru developeri este un program cu ajutorul caruia vor putea sa realizeze jocuri pentru browser cu o calitate foarte buna, de aceea pentru a le putea juca veti fi nevoiti sa instalati pluginul unity 3d. Veti avea insa nevoie si de un calculator bun, pentru ca o sa consume foarte multe resurse.

Pe site-urile de jocuri online din Romania nu se gasesc prea multe jocuri de genul, insa pe site-ul Jocurikids.com, se pare ca au realizat o categorie speciala pentru aceste jocuri. Se spera ca pe viitor, aceasta generatie de jocuri sa se dezvolte tot mai mult, astfel clasicele jocuri flash sa fie inlocuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *