Categorii
Vanzari

Generatoare electrice la preturi mai mici cu 9.68%

Magazinul online 2u2me imaginea web a companiei Starwood Industrial Group prezinta luna aceasta generatoare de curent la preturi cu 9,68% mai mici. Generatoarele pe benzina cu putere de 2200W sunt capabile a furniza curent electric acolo unde nu exista inca o retea publica de energie ori din diferite motive aceasta este indisponibila. Pretul de vanzare dupa aplicarea reducerii de 9,68% la generatoarele de curent este de 967,02 Lei valabil pana la sfarsitul lunii martie. Acest demers poate face mai usoara achizitia generatoarelor cu benzina de 2200W determinand reale economii beneficiarului.

Reducerile de 9,68% au fost aplicate generatoarelor electrice tocmai pentru a determina preturi de achizitie cat mai competitive in piata de gen. Misiunea magazinului 2u2me este aceea de a crea oferte capabile a creste continuu gradul de satisfactie a clientilor sai. Actiunile periodice ale magazinului online de aplicare a reducerilor de preturi probeaza pana la evidenta atenta preocupare fata de diminuarea bugetelor de achizitie ale comparatorului sau. Reducerea cheltuielilor destinate articolelor pentru case si gradini generate prin aplicarea acestor discounturi poate favoriza prezentele achizitii din cadrul magazinului online 2u2me.

Generatorul de curent de 2200W dispune de o autonomie ridicata si poate deservi cu succes un numar mai mare de consumatori casnici spre deosebire de alte modele de generatoare. Cu o tensiune de iesire de pana la 230V, un motor in patru timpi racit cu aer si o putere maxima de 2500W, generatorul pe benzina dispune acum de un pret ce poate face mai usoara achizitia lui. Magazinul 2u2me face posibila cumpararea acestui model de generator de curent la un pret cu putin peste noua sute de lei. Reducerile de preturi la generatorul electric pe benzina de 9,68% sunt accesibile incepand cu luna martie a acestui an.

Reducerile de preturi din cadrul magazinului online 2u2me sunt o practica des intalnita si vizeaza o mare parte a articolelor expuse spre comercializare. Sunt aplicate cu o frecventa ridicata reduceri de pret in special articolelor de sezon cu scopul cresterii gradului de satisfactie al cumparatorilor sai. In cazul generatoarelor de curent, acestea pot fi utile pe buna dreptate indiferent de sezon, pe toata durata unui an. Generatorul pe benzina este cel care furnizeaza energia electrica la nivel de gospodarie independent de reteaua publica. Generatoarele electice pe benzina de 2200W prezente in cadrul magazinului online 2u2me utile indiferent de sezon pot fi achizitionate la pretul de 967,02 Lei in urma aplicarii reducerilor de pret de 9,68%.

http://www.2u2me.ro/articole-la-pret-redus/483-generator-curent-electric-2200w.html

De chican

cristian chican
Online Marketer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *