Categorii
Cadouri

Ghid pentru alegerea ochelariilor de soare

Pentru alegerea ochelariilor de soare perfecti, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte, dintre care cel mai important este forma fetei si nicidecum pretul sau firma de la care doriti sa cumparati.

Puteti sa optati linistit si pentru ochelari soare ieftini, daca va avantajeaza.

http://www.ochelari-soare.info/

• Fata ovala este considerata fizionomia ideala. Daca aveti fruntea si maxiliarul la distanta aproape egala cu obrajii, va incadrati in aceasta categorie. Aceasta forma a fetei va permite sa optati pentru orice fel de ochelari de soare.
• Daca aveti fruntea puternica si maxiliarul lat, aveti fata patrata. Cum trasaturile dumneavoastra sunt intr-un unghi drept, alegeti ochelarii de soare in forma rotunda, pentru ca estompeaza colturile.
• Fata rotunda poate fi recunoscuta dupa faptul ca latimea si lungimea sunt egale. Ochelarii de soare potriviti sunt cele cu unghiuri ascutite, adica cele patrati sau dreptunghiulari.
• Persoanele cu fata alungita si cu trasaturi ascutite, pot opta pentru ochelarii de soare tip aviator sau pentru modele cu lentile dreptunghiulare.
• Cea mai mare dificultate pentru a gasi ochelarii perfecti este in cazul persoanelor cu frunte lata si barbie ingusta. Pentru forma fetei de triunghi inversat, sunt recomandate ochelarii cu dimensiuni reduse.

Dupa forma fetei, mai joaca un rol important si vestimentatia. Sfatul nostru este sa optati pentru un model care sa se potriveasca si intregii tinute. Sunt disponibile ochelari de soare clasici, care pot fi asortati tinutelor elegante. Dar pentru o tinuta sport sau pentru plaja, puteti apela la ochelarii gen hippie sau sport. Daca doriti ceva special, alegeti sa purtati ochelari de soare in culori tari sau cu imprimeuri, iar daca nu doriti sa iesiti in evidenta, puteti sa va rezumati la un model clasic, in negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *