Glume cu Real Madrid

posted in: Fotbal | 1

Echipa de sute de milioane a lui Jose Mourinho a facut-o lata aseara, pierzand la penalty-uri in fata nemtilor de la Bayern Munchen. Se stie ca in general nemtii chiar nu iarta absolut pe nimeni cand vine vorba de loviturile de departajare de la 11 metri, insa totusi, modul in care s-au comportat madrilenii a lasat loc de multe glume care au ajuns astazi pe site-uri ca 9gag sau in retelele sociale.

Mai intai putem sa-i urmarim fata lui Jose, alaturi de un pamflet dupa o reclama devenita destul de celebra la nivel de Champions League:

 

Dincolo de gluma amuzanta in sine, exista si un mare adevar: de-a lungul vremii cei de la Real Madrid au cumparat cei mai mari si mai scumpi jucatori din lume (poate cu mici exceptii, toti au ajuns pe la ei), insa foarte rar au reusit sa se comporte ca o adevarata echipa, motiv pentru care in general n-au reusit sa se impuna nici in Spania si nici in Champions League.

La fel a fost si cazul in meciul de aseara cand nemtii s-au claificat in finala, dupa cum va spuneam, unde vor da piept cu Chelsea, o alta echipa care a reusit sa elimine intr-un mod neasteptat un colos cum este FC Barcelona.

Nu inainte de a incheia, ia sa ne uitam putin si peste ce a reusit sa „faca” Sergio Ramos:

Follow Cristi:

Latest posts from

One Response

  1. Stefanescu

    Real Madrid este echipa mea de suflet. Nu stiu cat de inspirate sunt glumele dar toti trebie sa ne radem si de sportivi.

Leave a Reply