Graviola – o planta medicinala miraculoasa care este dovedita clinic pentru tratarea cancerului

posted in: Nutritionism | 0

Se spune că Graviola este una dintre cele mai interesante descoperiri in domeniul remediilor alternative pentru cancer si ca proprietatile medicinale ale acestei plante miracol au fost recunoscute de secole de către nativii din Amazon.

Din anii 1940 au existat o mulțime de cercetători și profesioniști din domeniul medical care au efectuat studii și cercetări cu privire la Graviola, iar în zilele în care trăim există încă unele universități, precum și industrii farmaceutice care au continuat să exploreze și sa descopere puteri de vindecare ascunse ale asa-zisei plante miracol.

Efectul anticancerigen ale miraculoasei plante medicinale Graviola au fost demonstrate folosind diferite studii in vitro, iar datorită utilizării tradiționale, această plantă miracol este considerata ca fiind un supliment alimentar care va lupta impotriva cancerului. Ca un fapt, fiecare parte a Graviola are propriile sale benefice pentru sanatate, cum ar fi frunzele sale, cojile, semințele precum și fructele; toate posedă proprietăți diferite de promovare a sănătății, care pot fi foarte utile în tratarea diferitelor probleme de sănătate.
Graviola este un remediu natural care transportă diverși compuși activi și substanțe chimice ce conține destule proprietăți de vindecare; printre compusii și substanțele chimice active menționate se afla fitochimicale naturale, cunoscute ca fiind familia de substante annonaceous acetogenins, pe care si-au fixat atentia foarte mulți cercetători. Pe baza studiului și cercetarilor efectuate de cercetatori si personal medical calificat, se confirmă faptul că annonaceous acetogenins din graviola au proprietati anti-tumorale, ca să nu mai vorbim de faptul că acesta prezintă, de asemenea, o proprietate toxic-selectiva, care este foarte eficienta în lupta împotriva celulelor tumorale. Alte studii clinice au demonstrat puternice proprietati antivirale, anti-tumorigene si anti-canceroase ale unuia dintre compusii natural activi, acetogenins annonaceous.

Pe baza studiilor recente efectuate de către personalul medical și cercetători, s-a descoperit că componenta organică a Graviola, acetogenins, are o proprietate superba atunci când vine vorba de inhibarea procesului de eliberare a enzimelor ce sunt prezente în mod specific în membrana celulelor canceroase.

Trebuie sa mai adaugam in final un alt produs cu remarcabile propritati anti-canceroase, si anuma Zeolitul. Zeolit este o argila superioara ce este incarcata cu sarcina electrica negativa, ceea ce ii ofera proprietatea de a atrage ca un magnet toate toxinele din organism ce au sarcina electrica pozitiva (metale grele, ioni radioactivi, virusi, bacterii). Zeolitul are in compozitia sa calciu, magneziu, sodiu si potaiu, elemente fundamentale pe care le ofera organismului uman.

Follow autor:

scriu advertoriale optimizate seo pe diverse subiecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *