Grecia- o minune a Europei

posted in: Turism | 0

Grecia este una dintre cele mai frumoase tari din lume si una dintre minunile Europei. Istoria Greciei este lunga si bogata, iar contemporanii nostril sunt marcati de toate acestea. Istoria Europei este diferita de cea a Greciei, asa ca, daca esti pentru prima data aici, vei fi uimit. Grecia este cunsocuta ca templul si teatrul arhitecturii, precum sic a tara unde a fost gazduita prima data Olimpiada in anul 776 idC.

Grecia si insulele grecesti sunt destinatiile cele mai populare din intreaga lume. Cele mai interesante locuri de vazut cand esti in vacanta in Grecia sunt coasta Marii Egee, Peloponezul, si Olimpia, Atena si Partenonul pe Acropolis, sau Tessaloniki in nord. In orice vreme ti-ai petrece sejul aici va fi o incantare pentru temperature din aer este una foarte placuta. Natura din grecia are ceva pentru fiecare: de la munti acoperiti de zapada pana la paduri dese si o mie de insule insorite cu plaje minunate.

Ofertele pentru Grecia include si tururi la situri arheologice si muzee, acolo unde s-a intamplat istoria. Vizitatorii vor ramane uimiti. Grecia este locul unde zeii si seitele au venit pe pamant. Capitala Atena este cel mai mare oras si cea mai vizitata destinatie de catre turistii care vin in vacanta. Pentru ca este unul dintre cele mai vechi orase din lume, Atena ofera o mixture de traditie si modernism. Atena, Olimpia numele ei antic, este locul unde s-a tinut prima data o Olimpiada in onorea lui Zeus.

” Sunt foarte multe insule de vizitat in Grecia dar cea mai populara destinarie este Grecia continental, pentru ca are atat de multe lucruri de oferit.” , a declarat domnul Purcarea, managerul site-ului www.cosmotravel.ro .
Peloponezul, de exemplu, este locul numit de greci ca “adevarata Grecie”, si are plaje minunate, munti lamalul marii si orase unice. Kalavrita este o alta destinatie popoulara de pe continent, unde te poti duce la schi, poti vedea munti superbi unde natura a adus cascade minunate.

Viata de noapte in Grecia nu trebuie sa fie ratata. Restaurante, cluburi, baruri, totul este la dispozitia ta. Hotelurile de aici au ajuns sa fie cunoscute in intreaga lume pentru conforul pe care il ofera. Sunt foarte multe lucruri de experimentat in Greacia. Poti gasi oferte de sejururi aici la preturi uimitoare, deci nu trebuie sa iti faci griji de buget. Poti incepe sa iti faci rezervari online chiar acum, este simpl si la indemana. Vacanta ta este la distanta de un click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.