Gresia si Faianta In Amenajarea Locuintei

15/09/2014 | Autor: | Posted in Design Interior

Daca vorbim de gresia si faianta pentru baie si bucatarie, putem spune ca, orice locuinta trebuie decorata an stransa legatura cu stilul de viata si personalitatea proprietarilor, cu arhitectura spatiului, cu dimensiunile incaperii si cu mobilierul, potrivit specialistilor Luxury Interiors Design.

Pentru o baie sau bucatarie de mici dimensiuni ar trebui alese decoruri in culori deschise, nuantele pastelate sau neutre ajutand la crearea unui ambient aerisit şi luminos.

In cazul camerelor mari, varietatea de optiuni în materie de decoruri este mult mai mare, tocmai din prisma arhitecturii permisive. Se pot crea coloane din decoruri florale, cu detalii ample şi accente metalice. Plăcile decorative cu elemente geometrice, minimaliste sau în culori contrastante sunt, de asemenea, potrivite pentru camerele mari. Placile de decor nu au doar un rol decorativ. Cu ajutorul lor, spatiul poate deveni mai aerisit. Braurile pot fi utilizate si pentru delimitarea anumitor zone din baie si bucatarie.

In ceea ce priveste cele mai noi tendinte in materie de placi decorative, Luxury Interiors Design va propune placile de decor set cu elemente ornamentale in culori ce se estompeaza treptat, detalii retro si accente metalice aramii, aurii sau argintii. De aceea, noile colectii comercializate dispun de decoruri cu motive florale, geometrice, grafica minimalista, elemente metalice si accente stralucitoare, care fac un mix armonios intre stilurile retro, clasic si modern.

Autor:

http://www.interior-store.ro

This author has published 3 articles so far.

Lasă un răspuns