Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!

posted in: Afaceri | 0

Necesarul de produse de curatenie pentru un an intreg! Asta garanteaza brandul ASEVI institutiei de invatamant castigatoare.

Pons Quimicas, care a creat produsele Asevi, are sediul in inima Spaniei si de peste 50 de ani e devotat productiei si perfectionarii continue a solutiilor pentru curatenie si improspatare atat a tesaturilor cat si a locuitelor.

Acum 22 ani produsele Asevi au venit si in Romania prin Pons RO Prodcom – importator, producator si distribuitor de detergenti si produse de curatenie – fiind folosite cu loialitate atat de catre gospodinele care isi doresc curatenia perfecta pentru casa si rufele lor, cat si de companiile care vor solutii complete profesionale pentru curatarea materialelor textile, a pardoselilor sau a spatiilor sanitare.

Si, pentru ca echipei Pons ii plac provocarile si nu rateaza nicio ocazie de a dovedi ca produsele ASEVI      pot castiga orice batalie impotriva murdariei, lanseaza pentru prima oara in Romania o actiune de Corporate Social Responsability dedicata tuturor elevilor din scoli si licee. Actiunea lansata zilele acestea se desfasoara sub forma unui concurs menit sa ajute tinerii elevi sa inteleaga cat de importanta este curatenia pentru sanatatea si dezvoltarea lor personala. Orice scoala sau liceu din Romania se poate inscrie in acest concurs. Iar mecanismul este simplu: cea mai curata sala de clasa / baie castiga cele mai eficiente produse devotate curateniei, pentru un an intreg.

Elevii scolilor sau liceelor cu spirit de competitie se pot inscrie pe pagina de Facebook Asevi postand o poza cu sala de clasa sau cu scoala si mentionand ca isi doresc sa participe la concursul ”Cea mai curata clasa/baie”.

Cu putina ambitie si inca un strop de perseverenta, elevii pot invata cat de mult conteaza ca spatiul dedicat studiului / igienei personale sa fie unul in permanenta curat si improspatat. Si, in plus, competitivitatea in actiunile educative este una extrem de importanta pentru parcursul lor in viata.

Scoala care va fi votata castigatoare pe 18 Decembrie 2017 va primi drept rasplata din partea Pons RO Prodcom produse pentru curatenie suficiente pentru un an intreg.

Asadar, haideti, cu mic, cu mare, sa va transformati scoala intr-una castigatoare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *