Harta Transfagarasan

posted in: Obiective turistice | 0

Harta Transfagarasan oferita de portalul turistic Turism Arges este cea mai completa harta turistica si rutiera a Argesului. Toti turistii care vor sa petreaca un concediu in in jud Arges cauta informatii cu privire la locatia pensiunilor, starea drumurilor, obiectivele turistice pe care le pot vizita si unde sunt localizate acestea.

Harta Transfagarasan creata de echipa Turism Arges este munca a 3 ani de masuratori si constatari pentru locatiile principalelor obiective turistice din jud Arges. Turistii pot gasi mai usor obiectivele turistice precum Manastirea Argesului, Cetatea Poenari, dar si locuri de vizitat mai ascunze cum ar fi Manastirea Robaia, Manastirea Corbi de Piatra sau Manastirea Namaiesti. Pe tot parcusul Transfagarasanului sunt biective turistice pe care turisti le rateaza deoarece nu sunt foarte bine semnalizate. Printre aceste obiective turistice ascune se numara Biserica Domneasca Curtea de Arges, ruinele Bisericii San Nicoara, sau Fantana Mesterul Manole care se afla la 50 de m de Manastirea Argesului.

Tot pe Harta Transfagarasan se gasesc cele mai importante pensiune din jud Arges. Lucram in momentul de fata astfel inca sa putem oferi turistilor si informatii actualizate despre pensiunile din Dambovicioara in special partea Rucar-Bran, zona foarte putin cunoscuta insa cu un potential turistic urias.

Harta contine de asemenea si informatii despre restaurantele si pizzeriile de pe Transfagarasan, dar si benzinarii astfel turisti nu risca sa ramana fara benzina. In cazul in care turistii care vin pe Transfagarasan au si copii de fiecare data sunt interesati si de cel mai apropiat spital, cabinet medical sau farmicie. Toate aceste informatii se pot gasi cu usurinta pe Harta Transfagarasan.

Pentru anotimpul rece am marcat fiecare partie se ski din jud Arges sau locuri unde turisti pot petrece timp sau sania sau cu sacul. Punctul de informare turistica din jud Arges aflat langa Biserica Domneasca in orasul Curtea de Arges este si acesta marcat intr-un mod deosebit astfel incat sa fie cat mai vizibil.

In pricipiu fiecare turist care ajunge pe Transfagarasan cauta locuri de gratar dar si locuri linistit mai retrase unde isi pot monta corturile si pot face foc de tabara linistiti. Astfel de locuri sunt marcate pe Harta Transfagarasan astfel incat fiecare turist sa aibe propria pajiste si loc pentru gratar astfel incat sa poata sa asculte ce muzica doreste si sa se manifeste asa cum vrea.

In timp ne dorim sa avem posibilitatea de a marca pe Harta Transfagarasan inclusiv informatii cu privire la traseele montane, locurile pentru alpinism si drumetii dar si traseele pentru ciclism sau montainbike.

Turism Arges este cel mai complet portal turistic pentru jud Arges oferind turistilor informatii actualizat privind pensiunile si hoteluri din zona, restaurante, starea drumurilor etc. Pensiunile sunt clasificate atat din punct de vedere al calitatii cat si pe zonele turistice din judetul Arges astfel incat oricarui turist sa-i fie cat mai usor atunci cand cauta o pensiune in zona de interes dorita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.