Hotel centrul vechi

posted in: Cazare, Turism | 0

Evenimentele clientilor sunt o modalitate uimitoare de a genera emotie autentica, de a atrage perspective noi si de a construi clienti mai fideli pentru afacerea dvs. Dar cum creezi un concept de eveniment care ii face pe oameni sa vrea sa participe si apoi sa raspandeasca cuvantul in comunitatea lor? 

Iata doar cateva exemple de evenimente care au atras clientii in magazin. 

Petrecerea de lansare a produselor 

Invitarea clientilor fideli la lansarea unui nou produs este o modalitate excelenta de a face clientii sa se simta apreciati si sa faca parte dintr-un grup exclusiv. De asemenea, le oferiti oportunitatea de a afla mai multe despre produsul dvs., de a-l testa si, in final, de a fi unul dintre primii care il detin. Un brand care a stapanit experienta de lansare a produsului este Chanel , care a atras clientii la magazinul pop-up de pe strada Bond din Londra. Ei au invitat clientii sa nu vada, ci si sa experimenteze, noul lor parfum de parfum. Participantii au aflat si despre Gabrielle Chanel, cunoscuta mai des ca Coco Chanel, care a fost inspiratia pentru parfum. 

Evenimentul a inclus si ateliere educationale in care clientii au putut auzi de prima mana de unde a venit inspiratia pentru noul parfum si sa invete ce flori au fost folosite pentru a crea mirosul. De asemenea, Chanel le-a oferit clientilor sansa de a programa in prealabil un loc intr-un atelier, ceea ce le-a oferit date utile despre clienti pentru a ajuta la comunicarea ulterioara si evenimentele viitoare. 

Semnaturi de carte 

Barnes & Noble , una dintre cele mai longevive librarii din SUA, a reusit sa isi tina terenul in timpul revolutiei dot com. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera clientilor ceva ce gigantii online pur si simplu nu pot: posibilitatea de a avea o experienta unica. Evenimentele care atrag clientii catre Barnes & Noble sunt adesea semnari de carte cu autori cunoscuti si celebritati, care isi atrag fiecare dintre urmatorii de suporteri dedicati. Barnes & Noble beneficiaza de oportunitatea de a vinde carti pe care autorul semnalat. Barnes & Noble au reusit sasi re-comercializeze spatiul fizic ca loc de intalnire a autorilor, sa participe la cursuri si chiar sa isi asume un loc confortabil in timp ce navigheaza pentru urmatoarea lectura. In cele din urma, acest lucru duce la faptul ca oamenii petrec mai mult timp in magazin si construiesc o legatura mai puternica cu brandul. 

Evenimente VIP 

A-ti face clientii cei mai valorosi sa se simta speciali este o modalitate garantata de a-i reveni din nou timp in timp. Selfridges este cunoscut pentru introducerea de evenimente festive care ii fac pe clienti sa se simta ca VIP-uri – inclusiv micul dejun cu Mos Craciun, o pantomima in magazin si cumparatorii personali „Elfridges”.  

Unde se pot organiza astfel de evenimente care sa atraga cat mai multi clienti? Ei bine, un exemplu in acest sens sunt hotelurile, precum Hotel Siqua, un hotel din centrul vechi, extrem de elegant si rafinat, care se ridica la cele mai inalte standarde. 

Va invitam sa accesati site-ul nostru pe mai multe detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *