Hoteluri Bucuresti

posted in: Cazare | 0

Bucuresti a devenit in ultima decada o adevarata capitala demna de statutul sau european. Infrastructura a fost modernizata, au fost ridicate noi obiective de interes local dar s-au investit destul de mult si in imaginea orasului lucru vizibil la fiecare pas. De fapt, conform ultimilor statistici, capitala Romaniei se afla pe locul 6 in Europa ca numar de locuitori si in fiecare zi, peste 3.000.000 de suflete se afla intre granitele sale, fie ei rezidenti sau doar in vizita.

Daca doriti sa ajungeti aici, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie numeroase hoteluri Bucuresti, capabile sa ofere de la cele mai acceptabile conditii (atat financiar cat si de confort) pana la adevarate locatii de lux in care plata noptilor de cazare se poate face doar in euro iar clientii nu duc lipsa de absolut nimic. Si pentru ca am amintit de cazare, ar fi interesant ca odata sositi aici sa va rezervati cateva ore sau zile pentru explorarea acestui frumos oras.
Dintre obiectivele ce s-ar merita vizitate, odata ce ati ales sa va cazati la unul din numeroasele hoteluri Bucuresti, putem mentiona Casa Poporului, o constructie gigantica care in prezent gazduieste camerele Parlamentului.

De asemenea, nu trebuie sa ratati nici muzeele Bucurestiului. Spre exemplu, muzeul de stiintele naturii Grigore Antipa a iesit de curand din renovare si isi asteapta clientii cu numeroase exponate noi dar si cu un aspect modern, demn de secolul in care ne aflam. Nu in ultimul rand, in anumite perioade ale anului, complexul Romexpo gazduieste evenimente si expozitii deosebite ce nu ar trebui ratate. Insa poate ca una dintre cele mai interesante laturi ale turismului bucurestean este cea istorica. Asta pentru ca dincolo de imaginea sa moderna, Capitala este inca gazda unui numar impresionant de elemente ce amintesc de istoria sa, pornind de la bisericile ce dateaza chiar si din evul mediu, pana la ruinele Cetatii de Scaun sau la statuile si parcurile ridicate de-a lungul timpului.

Follow Anton:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *