Hoteluri Constanta – Hotel Palace

posted in: Turism | 0

Luxul si o arhitectura impresionanta la preturi mici sunt oferite de Hotel Palace Constanta

Hotelul Palace Constanta este una dintre cele mai bune optiuni de cazare atat in cazul turismului de relaxare cat si in scop de business.

Acesta este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri Constanta, care are o istorie de 100 de ani si care a gazduit nume mari ale societatii romanesti si internationale. Cladirea hotelului are un aspect impresionant, avand in vedere arhitectura foarte populara la inceputul anilor 1900.

Arhitectul francez Edgar de Goue a fost cel care a proiectat cladirea care a fost restaurata in anul 2006 cand i-a fost oferit un aspect proaspat care nu a afectat din niciun punct de vedere liniile originale arhitecturale. Stilul hotelului este acela al rivierei franceze, urmarind sa atraga persoanele care aveau standarde ridicate in acea perioada. Astazi, cladirea functioneaza in totalitate oferind unul dintre cele mai bine pastrate hoteluri Constanta, unde personalul calificat si calitatea serviciilor pot satisface toate pretentiile.

Avantajul hotelului este faptul ca dispune de spatii deschise de dimensiuni mari, care ofera o senzatie de lux si confort. Acesta este unul dintre acele hoteluri Constanta care sunt potrivite pentru organizarea evenimentelor importante precum a intalnirilor de afaceri, a conferintelor, a simpozioanelor, a petrecerilor si a seminariilor.

Aici exista 5 sali care pot fi puse la dispozitia oaspetilor si anume Sala Mare de Bal care are o capacitate de 180 de locuri, salonul Baroc care are o capacitate de 40 de locuri, Salonul Epoca, cu o capacitate de 25 de locuri, Simeza, care are o capacitate de 20 de locuri si Salonul Sehir care are o capacitate de 25 de locuri.

Internetul, sonorizarea de calitate si sistemele de climatizare sunt prezente in toate aceste Sali, iar restaurantul hotelului isi poate asista oaspetii la cerere, atunci cand exista necesitatea organizarii unor cocktail-uri, a unor dineuri, cine de afaceri sau evenimente precum botezuri sau nunti. Meniul poate fi ales de catre oaspeti, fara a se impune anumite preparate.

Luminile, sonorizarea si alte activitati organizatorice sunt oferite de catre personalul hotelului. Hotelul Palace Constanta ofera preturi promotionale in functie de eveniment si este unul dintre cele mai accesibile hoteluri Constanta, atat in ceea ce priveste cazarea, cat si organizarea de evenimente. http://www.hotelpalaceconstanta.ro/camere-cazare-hoteluri-mamaia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *