Iarna in Predeal

posted in: Vacante | 0

Pentru toti cei care inca sunt de parere ca iernile romanesti sunt cele mai tari, din toate punctele de vedere, am un punct pe care trebuie sa-l marcati pe harta locurilor in care v-ati petrecut un concediu. Iarna, bineinteles. Este vorba despre statiunea Predeal, localizata pe valea Prahovei intre raurile Prahova si Timis. Mai exact, fix in centrul Romaniei. Care sunt posibilitatile acestei statiuni?
Ei bine, poate ca ar trebui sa mentionam pentru inceput ca sunt peste 5000 de locuri de cazare in Predeal. Toate aceste in sutele de hoteluri, pensiuni, cabane sau case particulare. Problema rezolvata! Sa trecem acum la partea interesanta si distractiva! Daca vreti sa petreceti un concediu memorabil, statiunea Predeal este alegere.
In primul rand, statiunea dispune de nu mai putin de opt partii de schi se de doua patinuare moderne. Doua din partiile din Predeal, sunt dotate atat cu nocturna cat si de instalatii speciale pentru producerea zapezii artificiale, fapt ce garanteaza prelungirea sezonului de schi in primul rand. Aveti astfel posibilitatea sa iesiti la sanius, sa schiati sau chiar sa patinati. Totul intr-o statiune superba din toate punctele de vedere.
In al doilea rand, amintim de principalele obiective turistice. Aici intra faimoasa Pestera de Gheata, Canionul Sapte Scari, Cascada Tamina si Cheile Rsnoavei. Deasemenea, puteti vizita si Manastirea Sfantul Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena si Manastirea romano-catolica Timisul de Jos. Dintre monumente mentionam Monumentul Eroilor din fata garii Predeal, Monumentul Eroilor de pe Valea Rasnoavei si Monumentul portului Mihai Saulescu. Deasemenea, daca mergeti cu masina in statiune, va garantez ca veti avea posibilitatea sa mi vizitati si alte atractii turistice ale Romaniei care se afla in imediata apropiere. Cel mai aproape veti gasi castelul Peles, la doar 25 km. Deasemenea, si pana la castelul Bran, sunt doar 30 km.
Iata asadar ce face din statiunea Predeal o statiune care trebuie neaparat sa o vizitati si in care trebuie neaparat sa petreceti macar un concediu. Tot ce trebuie sa faceti, este sa va gasiti un loc de cazare, cum ar fi de exemplu la hotelul Orizont din Predeal si sa traiti o saptamana minunata in orasul asezat la cea mai mare altitudine urbana din intraga Romanie.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *