Idei de cadouri personalizate pentru aniversarea voastra

26/11/2015 | Autor: | Adaugat in categoria Cadouri

Un cadou personalizat nu inseamna doar imprimarea numelui persoanei iubite pe un cadou, poti de asemenea sa introduci informatii personalizate despre voi ca si cuplu.

Exista o serie de cadouri atat clasice cat si traditionale care pot afecta emotional persoana iubita atat la prima cat si la a zecea aniversare. Fie ca este vorba de un an de relatie sau de mai multi se presupune ca ai petrecut sufficient timp cu respective persoana pentru a cunoaste lucrurile care ii plac sau ii displac.

Alegerea unui inel din argint sau titan poate reprezenta o idee excelenta, in special daca alegi idea de a grava numele voastre pe acel inel, eventual cu data in care v-ati cunoscut sau cu un mesaj asemeanator cu “Dragostea mea pentru tine creste in putere odata cu anii”.

O alta idee ar fi realizarea unui certificate sau un pergament cu o poveste legata de clipele pe care le-ati petrecut impreuna, de anumite momente magice sau informatii privind originalitatea si personalitatea numelor voastre sau al zodiilor voastre. Exista firme specializate in astfel de printuri sau de conceperea de cadouri personalizate care pot grava mesaje pe orice obiect cu ajutorul unor aparaturi extreme de performante. Firmele de productie publicitara sunt o adevarata sursa de informative si de creativitate pentru astfel de evenimente.

O alta idee pentru cadouri personalizateo reprezinta alegerea unui ceas, fie ca este vorba de un ceas de birou pentru locul sau de munca sau un ceas de mana, acesta poate fi cu usurinta gravat cu diferite mesaje precum “Pentru Mihai – cel mai frumos/deosebit/intelligent iubit din toate timpurile”. Din categoria de personalizari poti alege inscriptionari ale altor produse precum agende, cani, stilouri, calendare personalizate, tricouri, sticle de vin. Unul dintre cele mai eficiente cadouri o poate reprezenta aparitia numelui persoanei iubite intr-un ziar de notorietate fie local sau national. Puteti apela la o agentie de presa care poate implementa in editia unui ziar un articol cu numele spre exemplu “Mihai cel mai frumos iubit”, cu poza acestuia si un articol legat de voi doi.

Alegerea unui cadou personalizat de aniversarea voastra nu va fi niciodata usor dar astazi exista diferite forme ingenioase prin care poti atinge sufletul persoanei iubite cu ideei de exceptie si la costuri minime.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 7 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …