Idei de reamenajare a aspectului bucatariei

posted in: Mobilier | 1

În casele vechi, o reamenajare a camerei este adesea necesara nu doar pentru a îmbunătăți aspectul ei, ci si să crească funcționalitatea, de asemenea. O reamenajare a camerei poate schimba aspectul de murdar, dar ar putea face, de asemenea, ca o cameră de zi sau de studiu sa aiba un aspect mai prietenos din punct de vedere tehnologic. În nici un loc în casa, cu toate acestea, nu are mai mult sens o reamenajare decât într-o bucătărie. Bucătările mai vechi duc, de multe ori, lipsa de spațiu și de locuri stocare pe care le necesită o bucătărie modernă.

Reamenajarea aspectului bucatariei

Când ai achizitionat deja toate lucrurile pe care le-ai dorit și de care ai nevoie în bucătărie, o schimbare profunda a aspectului bucatariei, este de cele mai multe ori tot ceea ce e necesar. Totul poate fi reamenajat, atat podeaua, blatul cat si mobila de bucatarie .

Blatul din bucatarie e unul din locurile unde o reamenajare a bucatariei poate avea un efect foarte pronunțat, fără a fi nevoie sa-l distrugi pe cel existent. După ani buni de utilizare, blatul poate arata destul de urat: pătat, cu urme de cutit dupa zeci de. Multe materiale pentru blat poate fi instalate direct peste blatul existent într-o o oră sau două. Duap ce sunt facute măsurătorile si se decide materialul, se reface blatul usor fara nici o mizerie sau complicații.

Dulapurile sunt obiectivul principal al unei reamernajari in bucatarie. Există atât de multe opțiuni pentru alegerea mobilierulul de dulapuri pentru bucatarie incat e imposibil sa nu fie gasita cea mai apopiata gusturilor. Chiar dacă nu se inlocuieste intreaga structura a dulapului, totusi se pot schimba unele usi cu altele noi pentru a da un aspect nou bucatariei, fără consumul multor bani sau a unei munci de durata.

Podeaua este supusa cea mai supausa uzurii, și in timp poate deveni chiar inestetica si degradata. Dacă sunt oameni suficient de norocosi pentru a avea podeaua dintr-un lemn de esenta buna, tare, în bucătărie, acesta se poate trata si refinisa pentru imbunatatirea aspectului. Cei care au o podea destul de degradata, desigur, pot instala un linoleum nou saumai nou, multi dintre proprietari opteaza pentru instalarea de parchet laminat. Imita lemnul, la performanta, iar în multe cazuri, este chiar mai bun, iar prețul este mult mai ieftin.

  1. Catalin

    Nu prea as recomanda instalarea parchetului laminat in bucatarie. Cunosc cateva cazuri care si-au instalat parchet laminat in bucatarie si s-a decolorat, s-a sters pe mijloc in colturi arata ca nou. Sa nu mai zic ca parchetul laminat luceste si daca ai varsat o picatura de apa ceva pe el, deja e murdar, se vede urat si trebuie curatat.
    Daca totusi ar fi sa imi montez vreodata parchet in bucatarie, acela ar fi parchet masiv din lemn exotic, rezistent la umezeala si la diferentele de temperatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *