Idei design interior living

posted in: Design Interior | 0

Livingul este vazut ca fiind camera principala a unei locuinte; este o camera cu scopuri multiple ce poate fi folosita pentru invitati, pentru relaxare, pentru citit o carte, pentru privit la TV, pentru ascultat muzica si multe altele. Cum livingul are un rol primar, acesta trebuie sa dispuna de un design interior la moda si foarte confortabil.

Desi livingul poate avea multe roluri, putand fi folosit ca un home cinema sau ca o camera de studiu, cel mai des este folosit pentru a privi la TV. Acesta este motivul pentru care atunci cand amenajam livingul, atentia multora dintre noi se indreapta asupra Tv-ului si unde acesta va fi amplasat in camera, pozitia canapelei – sa fie in partea opusa televizorului si multe alte aspecte ce au in vizor televizorul. Chiar daca livingul nu e folosit numai pentru a privi la TV, acest aspect trebuie luat in calcul de catre orice persoana ce isi amenajeaza livingul.

Livingul – zis si camera de zi – poate fi folosit pentru discutii si ocazii speciale. Deseori chiar si pentru cina intre prieteni. Designul interior al livingului necesita o atentie aparte deoarece acesta reflecta personalitatea ta si trebuie decorat conform stilului si nevoilor tale.

Daca ai un semineu in camera – poti sa indrepti atentia cate acest element, poti crea un mic spatiu de discutii folosind perne si masute indreptate spre semineu, asezate pe un covor pufos pe care sa te poti aseza cu placere. Plaseaza televizorul si canapelele in alt colt al camerei, incat sa faci din living un spatiu cu 2 atributii – asta daca spatiul iti permite. Plasand lampi sau veioze in colturi si tablouri mari pe pereti ii va oferi camerei o frumusete aparte, facand livingul un spatiu foarte primitor. Poti vedea mai multe exemple de design interior modern accesand site-ul de AICI.

Ar trebui sa folosesti combinatii de culori aprinse cu cele inchise, dar sa nu fie prea impulsive. Nu folosi in decorul peretilor culori foarte inchise fiindca va face livingul sa arate neincapator.

Acestea fiind spuse, iti urez Succes si Spor in amenajarea livingului!

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *