Idei pentru un web design superior caitativ , creare site in cativa pasi simpli.

posted in: Web Design | 0

Daca site-ul este construit de un designer foarte web bun va fi cu siguranta un lucru foarte frumos. Cu un web design eficient si deosebit se poate separa cu succes site-ul de celelalte din aceeasi categorie. Cunostintele acumulate in acest domeniu sunt esentiale pentru a crea un design deosebit.
De retinut! Utilizarea cuvintelor cheie corespunzatoare si atentia acordata meta-urilor pentru site-ul dvs., sunt cruciale pentru a atrage mai mult trafic. Meta tag-uri de calitate va ajuta motoarele de cautare index sa prezinte site-ul utilizatorilor. Apelati cu incredere la un specialist SEO. Daca utilizati tag-uri meta irelevante, in loc de etichete care descriu continutul site-ul dvs., in mod corespunzator, motoarele de cautare va clasifica site-ul dvs. in mod incorect si nu veti obtine o mare parte din traficul dorit.
Adaugati adresa de email la newsletter-ul blogurilor de specialitate pentru a ramane la curent cu privire la noile tendinte in domeniul de creare site. In acest fel, daca vreodata sunteti in pana de idei, veti gasi inspiratie mai usor, si sfaturi utile atat pentru incepatori, cat si pentru designeri web experimentati.
Sloganul site-ului va fi cat mai clar si vizibil. Nu neglijati acest aspect.
Nu umpleti intreaga pagina cu continut. Daca utilizati intreg spatiul disponibil, rezultatul poate fi un site foarte aglomerat. Foarte important!
Schitati aspectul site-ului dvs. inainte de a incepe sa-l construiti. Colegii, prietenii si familia pot comenta pe schitele dvs., oferi sfaturi cu privire la ce sa adaugati sau sa inlaturati.
Totodata, in general, clientul este probabil mult mai interesat de continut decat de aspectul paginii. Incercati sa pastrati paginile cat mai simple, dar totodata nu uitati sa includeti informatii si fotografii, care pot ajuta vizitatorii sa inteleaga ceea ce site-ul comunica.
Site-ul dvs. trebuie sa includa o zona in care vizitatorii pot oferi un feedback. Va ajuta enorm.
Asigurati-va ca toate culorile se potrivesc una langa cealalta. Totodata textul trebuie sa fie usor de citit si sa nu dispara in fundal. Citirea textului de culoare inchisa pe fundaluri deschise este mai simpla decat contrariul. Rugati pe cineva sa se uite la schemele de culori pentru a va asigura ca site-ul arata corespunzator.
Este indicat sa incepeti prin crearea unei serii de site-uri mai simple.
Invatarea Java, PHP, MySQL, si alte platforme va ajuta pe parcurs. Indiferent daca doriti sa creati site-uri web pentru dvs. sau pentru altii, fiind calificati in mai multe zone va ajuta in a crea un design bun.
Niciun site nu va atinge vreodata cu adevarat perfectiunea, dar facand tot posibilul sa pastrati un standard inalt, va asigura ca este potrivit si realizat la cel mai inalt nivel de profesionalism.
Nu adaugati anunturi de tip pop-up. Vizitatorii devin foarte enervati, frustrati din cauza acestor pop-up-uri, si vor parasi definitiv site-ul dumneavoastra.
Intotdeauna asigurati-va ca sunt verificate toate link-urile, pentru a le descoperi eventuale link-uri nefunctionale. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este chiar inainte de a instala site-ul pe FTP server.
Nu exagerati prin acceptarea prea multor reclame pe site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.