Iesi din monotonie cu o sesiune de bancuri tari !

posted in: Umor | 0

Bancurile au reprezentat dintotdeauna o modalitate prin care oamenii se recreeaza si intra intr-o stare de destindere. Este nemaipomenit de important ca periodic sa ne luam un interval liber de timp cand sa asistam la o petrecere mai speciala, o petrecere cu karaoke si cu povestiri amuzante sau clipe de stand-up comedy.

Participati la o petrecere ori organizati una! Nimic nu poate fi mai placut ca o intrunire la un restaurant pe care obisnuiati sa il frecventati si in trecut, o adunare in care sa va bucurati de muzica preferata, sa dialogati despre intamplarile prin care ati mai trecut. Dealtfel, la o astfel de intalnire, pentru a va distra indrazniti sa spuneti si povestiri amuzante caci acestea sunt pe gustul orisicui. In caz ca va regasiti numai intre prieteni apropiati, cu simtul umorului indrazniti sa ziceti in special bancuri tari deocheate care sunt intr-adevar comice.

O astfel de desfatare este cu siguranta luminita de la capatul tunelului fiindca cu siguranta va veti invita toti cunoscutii apropiati si veti petrece cele mai superbe imprejurari impreuna. Dealtfel, daca sperati ca de la aceasta petrecere toti participantii sa plece multumiti, atunci puteti sa le transmiteti la toti din timp tematica petrecerii. Astfel, toata lumea poate sa se pregateasca din timp cu o melodie consacrata pentru karaoke, ori cu cele mai frumoase bancuri pentru a va destinde.

De unde sa ne pregatim cu bancuri ? Aceasta e o intrebare simpla. Gasim momentan pe net zeci si sute de bancuri unul mai amuzant decat celalalt. Printr-o obisnuita cautare in google.ro dupa glume sau glume tari vom gasi zeci de site-uri pline cu bancuri. Unele dintre acestea le-au selectat pe cele mai nostime dintre cele mai raspandite categorii de bancuri: bancuri cu Blonde, bancuri deocheate, bancuri cu Scotieni, bancuri cu animale si lista poate continua. De asemeni exista si categorii specifice romanesti care fac impresie cu orice ocazie, dintre care cele mai comune ar fi cele cu tarani, cu Gheorghe sau cu Ion si Maria. Vezi aici o asemenea colectie.
Ce glume ar trebui spuse la o asemenea de petrecere? Ei bine, in primul rand glumele clasice cu Bula. Dealtfel, nu ar trebui sa uitam nici de cele cu brunete, cu politisti sau cu deputati insa acestea ar trebui spuse numai in cazul cand veti stii cu siguranta ca nimeni nu se va simti ofensat.

In cazul in care atmosfera devine din ce in ce mai libertina, atunci optati in special in a spune bancuri deocheate, intrucat acestea vor incanta cu siguranta atentia tuturor persoanelor de acolo. Aceste bancuri sunt extrem de amuzante, insa cel/cea care le zice ar trebui sa aiba suficient de multa stapanire de sine deoarece pot exista si cuvinte mai putin obisnuite sau chiar stanjenitoare.

Nu uitati ca asemenea clipe impreuna cu prietenii dumneavoastra va vor face sa lasati in spate obisnuinta, astfel nu ezitati sa onorati fiecare invitatie sau sa planuiti chiar d-voastra cateva reuniri. Totul va fi numai in castigul dumneavoastra, astfel de ce sa nu experimentati? Veti uita de griji si va veti incarca acumulatorii spre o noua perioada in cotidian!

Leave a Reply