Igiena, un accesoriu mereu la moda!

posted in: Sanatate | 0

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (World Health Organization),80% dintre infectiile cunoscute, inclusiv cea a virusului gripal A/H1N1, pot fi transmise din cauza mainilor murdare.

Dupa cum precizeaza chiar și World Health Organization, spalarea mainilor este si va fi mereu o modalitate de preventie, dar…ce ne facem atunci cand nu avem la îndemana apa si sapunul? James Scott, un microbiolog din cadrul Universitatii de Sanatate Publica din Canada a condus un experiment ale carui rezultate au aratat ca pe mainile curatate cu gel antibacterian se regasesc considerabil mai putine bacterii decat pe mainile curatate cu apa si sapun.
Igiena mainilor este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre sanatate, pentru ca tot ce atingem cu mainile intra mai apoi în contact cu corpul nostru. Uneori, sistemul imunitar reuseste sa lupte cu bacteriile, alteori însa…nu. Chiar vrei sa îti asumi astfel de riscuri? Nici nu este cazul, daca ai mereu în buzunar gelul antibacterial Touch.
Ce-l face atat de eficient? Pur si simplu: gelul antibacterial Touch are o actiune antibacteriana, dezinfectanta, fungicida si antiseptica. Asta înseamna ca în doar 15 secunde gelul antibacterian elimina 99,9% din microbi.

Fie ca esti la iarba verde, fie într-un mijloc de transport în comun, fie îi ajuti pe cei mici sa îsi pastreze manutele curate cand sunt la joaca, ar fi bine sa nu iti lipseasca din buzunar gelul antibacterian, spray-ul antibacterian sau servetelele umede din gama Touch.
Produsele Touch au un design ingenios care te ajuta sa le tii mereu la indemana si sa iti protejezi sanatatea cu ajutorul lor de nadejde. De altfel, sanatatea este cel mai de pret bun al tau, deci este normal sa vrei sa te protejezi cat mai bine impotriva factorilor de pericol din jur.

Tot organizatia Mondiala a Sanatatii ne da un exemplu pe care nu ai cum sa nu il iei in considerare. In mod normal, pe mainile nespalate exista milioane de bacterii care se inmultesc cu o viteza uimitoare. O simpla clatire cu apa rece a mainilor inlatura o parte dintre bacterii, dar nu in totalitate si, de asemenea, nu le opreste inmultirea. Asadar, nu iti asuma riscuri inutile cand este atat de simplu sa beneficiezi de protectie. Uita de stresul mainilor murdare, oriunde ai fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *