Iluminare ieftina si avantajoasa: Beneficii economice pentru utilizatori

posted in: Casa si Gradina | 0

De câte ori nu ați privit cu scepticism factura la electricitate? Probabil că aceasta nu încetează să vă surprindă niciodată, mai ales în contextul creșterii substanțiale a prețurilor din ultima perioadă.

Vestea bună însă este că acum ai la îndemână o soluție de iluminare ieftină și avantajoasă. Nu trebuie decât să înlocuiești becurile, spoturile și alte instalații de iluminat din locuința ta cu unele moderne, fiabile și economice având la bază tehnologia LED.

De ce ai alege tehnologia de iluminare cu LED sau panou leduri http://www.led-eco.ro/panou-led-ip65-40w-neutru-p174

Deşi au un preț mai ridicat la cumpărare, aceste noi sisteme și tehnologii pot fi considerate o adevărată investiţie avantajoasă pentru familia ta, banii necesari schimbării instalației cu un sistem de iluminare eficient pe termen lung fiind recuperați pe parcursul a doar câteva luni de zile. O familie care decide să se bazeze exclusiv pe iluminarea cu LED poate face economii considerabile de până la 30-40 de euro lunar la factura de electricitate!

Probabil ți s-a întâmplat de multe ori să vii acasă obosit după o zi solicitantă la locul de muncă iar becurile din apartament să se ardă. Fie a fost vorba despre o supratensiune sau de o defectare a acestora datorită folosirii îndelungate însă un lucru este cert: acesta nu a fost un moment prea placut iar petrecerea serii în întuneric nu a fost ceea ce ți-ai fi dorit.

În astfel de situații, cu siguranță este timpul pentru a trece la un sistem de iluminare ieftin și avantajos care te va scuti de astfel de scenarii neplăcute pe viitor!

Becurile moderne cu LED prezintă o durată de viață de peste 50.000 de ore, ceea ce se traduce prin câțiva ani buni în care nu va fi nevoie să cumperi lămpi sau spoturi noi, să le înlocuiești pe cele arse sau să cauți magazine non-stop la ore inoportune pentru a nu rămâne pe întuneric toată noaptea.

Beneficii pentru sănătate

LED-urile nu asigură doar un sistem de iluminare ieftin și avantajos ci și numeroase beneficii în ceea ce privește sănătatea noastră si a mediului înconjurător. Spre deosebire de cele clasice, acestea nu se încălzesc, deci nu va exista niciodată riscul ca dumneavoastră sau copiii să suferiți arsuri în urma atingerii unui astfel de bec aflat în stare de funcționare.

In urma numeroaselor studii și cercetări efectuate de-a lungul timpului, s-a constatat faptul că lumina emisă de becurile tradiționale poate avea de multe ori un impact negativ atât asupra vederii (numeroase persoane care lucrează în medii bazate exclusiv pe iluminare artificială suferă de afecțiuni ale vederii) cât și asupra psihicului, influențând în manieră negativă starea și dispoziția persoanelor din jur.

Mediul înconjurător nu va avea nici el de suferit în urma reciclării becurilor pe bază de tehnologie LED deoarece acestea nu conțin mercur sau alte substanțe chimice nocive, nu produc emisii de CO2 si sunt confecționate din materiale cu un factor biodegradabil ridicat.

Vă invităm să accesați oferta magazinului nostru led-eco.ro unde veți găsi cu siguranță soluția de iluminare ieftină și avantajoasă ce vi se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *