Imbunatatiri ale locuintei, rulouri exterioare

05/01/2012 | Autor: | Adaugat in categoria Servicii

Sunteti dornici sa schimbati ceva la casa dumneavoastra, pe ici, pe colo, prin partile esentiale ?

Aveti ceva bani de investit, nu foarte multi, doar atat cat sa modificati un lucru in bine, fara costuri care sa va dea dureri de cap ? Primiti propunerea urmatoare.

Este bine ca, dupa experienta crizei, sa luam in considerare ca orice cheltuiala inregistrata sa genereze o scadere a cheltuielilor viitoare, cu alte cuvinte, sa nu aruncam banii pe geam, ci sa-i investim. Propria locuinta are oricum nevoie de reparatii si imbunatatiri, asa incat, atunci cand le facem, sa luam in considerare variantele de recuperare a investitiei in timp. Nu tot ce e rapid, e si bun, chiar dimpotriva.

Prima imbunatatire la care ar trebui sa va ganditi este achizitia de rulouri exterioare. Acestea isi dovedesc eficacitatea in orice anotimp, protejand si de caldura si de frig, ba chiar si de lumina excesiva. Cu siguranta, un obiect folositor. Cheltuielile reduse la incalzire iarna si cu electricitatea consumate de aparatul de aer conditionat sunt insemnate.

O imbunatatire atractiva este montarea de usi garaj automate. Nu numai ca reprezinta o protectie impotriva hotilor, dar confortul de a apasa pe butonul de la tecomanda ca sa deschizi / inchizi garajul, nu se compara cu nimic.

In aceeasi categorie intra automatizarea portilor, in special daca este vorba despre curtea unei institutii, desi nici pentru o locuinta particulara nu e rau. Exista mai multe variante din care se poate alege, in functie de propria dorinta si de tipul curtii, respectiv garajului. Aici vorbim de usi garaj tip rulou, usi sectionale, sau porti batante, respectiv culisante.

Daca locuiti in Iasi, Vaslui sau Bacau, puteti apela Usi Garaj Iasi, care va poate asista orice solutie de mai sus o sa doriti sa adoptati.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 13 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …