Importanta telefoanelor mobile in viata omului

posted in: IT | 0

Telefoanele mobile s-au transformat intr-o necesitate pentru aproape orice om de pe planeta. Necesitatea de-a se mentine in contact cu familia sau colegii de lucru/scoala, dar si accesul la e-mail, sunt doar cateva dintre motivele pentru care telefoanele mobile au devenit importante in viata de zi cu zi a omului.

Beneficiile telefoanelor mobile sunt nenumarate, acestea nu fiind doar capabile de-a primi/efectua apeluri, ci au posibilitatea si de-a face poze, de-a salva date… si multe alte optiuni.

Cand s-au introdus prima oara telefoanele, acestea erau voluminoase, foarte scumpe, si plus ca, majoritatea necesitau o unitate de baza ce trebuia sa fie transportata odata cu telefonul. Era bine, oricum, dar mai aparea si un alt aspect, acoperirea care nu se „gasea” oriunde, ci in anumite locuri, unde semnalul era mai puternic.

Acele vremuri au trecut, tehnologia telefoanelor a avansat enorm de mult. Acum, referitor la transport, acesta este cea mai minora problema, si astfel, importanta acestor dispozitive a devenit una mare, pentru om.

Telefoanele mobile sunt modalitatea perfecta de-a ne mentine in contact cu cei pe care ii cunoasteam, dar si sa oferim receptorului o senzatie de… siguranta, sa spun asa. In caz de urgenta, un telefon mobil poate salva vieti. Ceea ce inseamna ca telefoanele mobile nu sunt doar niste simple dispozitive. In plus, unele vin echipate cu tehnologia GPS, acest lucru permitand localizarea unei persoane, in caz de urgenta, si nu numai.

Importanta telefoanelor mobile trece peste capacitatea de-a efectua/primi apeluri, ajunge pana la punctul in care se pot transmite date, de exemplu, de acasa, la birou, si viceversa, dar si posibilitatea de-a efectua transferuri intre calculatoare/laptop-uri.

Fabricatii de telefoane mobile au produs o larga gama de celulare, care se vand la diferite preturi. De la zeci la mii de euro. Utilizatorul standard, mai mult ca sigur va cumpara un telefon standard, adica unul care poate efectua si primi apeluri, atat, fie el cumparat prin intermediul de anunturi gratuite, fie prin intermediul unui magazin, in timp ce persoanele pasionate de tehnologie (sau cu bani) vor cumpara telefoane mobile mai scumpe, cu touch screen, cu memoria RAM mai mare etc.

In orice caz, asa cum spuneam si la inceput, cresterea beneficiilor pe care un telefon mobil le ofera sunt o necesitate pentru unii oameni. Chiar si tarile mai putin dezvoltate au acces la tehnologia telefoanelor mobile sau serviciilor wireless.

Unul dintre multele lucruri bune pe care tehnologia le-a adus sunt telefoanele mobile, fara indoiala.http://www.publicanunturi.ro/anunturi-telefoane-mobile-in-romania/?k=&c=55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *