Imprimanta 3D ProJet 1500 – 3D Systems

posted in: Vanzari | 0

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.

Printerul 3D ProJet 1500 are un design industrial dar se incadreaza perfect in peisajul orcarui birou, cu o interfata intuitiva fiind usor de utilizat de catre oricine – nu emite exces de caldura, miros sau praf.

Tehnologia se bazeaza pe un proces de fotopolimerizare strat cu strat. Cu ProJet 1500 puteti realiza modele 3D din material plastic durabil in 6 culori diferite cu detalii de inalta rezolutie si cu suprafata aproape finisata.

Materialele folosite pentru printare 3D VisiJet FTI sunt ideale pentru constructia de piese ,functionale de inalta rezolutie , din plastic durabil disponibile in 6 culori.

Printerul 3D ProJet 1500 este perfect pentru apilcatiile de tip office, aplicatii pentru cercetare educationala, pentru birouri de arhitectura, cabinete medicale dar si pentru prototipare rapida.

Printerul este livrat cu software-ul ProJet Accelerator Software care are o interfata simpla si intuitiva de setare si constructie. Permite alegerea modului de printare si aranjarea pieselor astfel incat sa se utilizeze eficient toata zona de printare. Software-ul include un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita.

Acum puteti achizitiona aceasta Imprimanta 3D prin Z SPOT MEDIA care va ofera servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.

Follow seo.zspotmedia:

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *