In cautarea mirosului pierdut

posted in: Sanatate | 0

Noua, oamenilor, ne place sa ‚apartinem’. Mereu am cautat să avem un loc al nostru, sa-l personalizam, sa ni-l facem cat mai confortabil si sa ne punem amprenta pe el.

Nu degeaba se spune ca ”omul sfinteste locul”. Asa si facem! Ba mai mult, s-a dovedit stiintific ca apartenenta noastra la un loc / un grup creste considerabil sentimentul de bine pe care psihicul nostru trebuie sa il resimta zilnic pentru a da randament.

Dacă melcul isi poarta casa în spinare, noi ne purtam casa in gand. Si ne mandrim cu frumusetea casei noastre, gasim resurse emotionale puternice acasa si ne preocupa constant aspectul acesteia, deoarece este o prelungire sau un punct de pornire al personalitatii noastre. O casa curata si ingrijita poate deveni oricand un sanctuar sufletesc de nadejde. Avem nevoie chiar de acest confort mental al caminului. Din acest motiv investim atat de mult, nu doar financiar, ci si emotional.

Imagineaza-ti ca abia astepti sa ajungi acasa după o zi plina. Nu-ti doresti altceva decat sa lenevesti pe canapea sau în fotoliul preferat, sa visezi cu ochii deschisi, sa citesti sau sa urmaresti serialul preferat. Insa stii că atunci cand ajungi acasa trebuie să te apuci de curatenie, de aerisit, de schimbat lenjerii si sters praful…mai-mai ca-ti vine sa ramai la birou.
In ajutorul caselor curate si vesnic primitoare vine si noul detergent pentru pardoseli de la Pons, Asevi Portocala. Este conceput special pentru a-ti rasfata simturile dar si pentru a-ti respecta cerintele legate de curatenie.

Pardoseala nepatata de detergent lichid  va straluci de curatenie iar parfumul delicat al Asevi Portocala va persista timp indelungat pentru ca tu sa te bucuri de senzatia de prospetime cat mai mult timp. O casa curata nu inseamnă un miros intepator de inalbitor. Vrei sa ajungi acasa si sa te relaxezi, sa-ti lasi simturile sa danseze pe arome proaspete si fermecatoare? Exploreaza super puterea de curatare a Asevi Portocala si nu vei regreta. Pe langa formula concentrata care se potriveste tuturor tipurilor de pardoseli, ai sa descoperi si tehnologia inovatoare a parfumului Asevi, care asigura o aroma 100% durabila casei tale.

Vei intelege mai bine ca oricand de ce ”nicaieri nu-i mai bine ca acasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *