Incepatoare in tocuri inalte? Sfaturi sa inveti sa pasesti cu pantofi cu toc inalt

posted in: Moda | 0

Bun venit in lumea plina de curaj a tocurilor inalte, a platformelor si la un nou mod de mers. A invata cum sa mergi corespunzator cu tocuri inalte este foarte important, pentru ca ce rol au pantofii scumpi cu toc inalt daca pasitul tau este spasmatic si cazi de la perechea de pantofi Jimmy Choo. Cele care sunt incepatoare in mersul pe tocuri inalte pot invata sa paseasca cu tocuri inalte folosind aceste indrumari.

Sistemul de suport care nu se vede
Daca esti incepatoare in mersul cu tocuri, trebuie sa alegi o pereche de pantofi care au o metoda de suport pentru prima data. Pantofii inalti care au mai multe curele si suport pentru glezne ofera stabilitate, dar au si un aspect in pas cu moda.

Utilizeaza roti de antrenament intaia oara
Atunci cand incalti pentru intaia oara pantofii tai cei noi cu toc inalt de la Jimmy Choo ori Tommy Hilfiger invata-te sa pasesti cu ei folosind roti pentru exercitii. Mergi la un supermarket, ia un carucior si umbla prin supermarket si tine-te de carucior ca si suport. Lucrul acesta le va ingadui incepatoarelor in umblatul pe tocuri inalte sa se obisnuiasca cu un nou mod de mers si cu o noua inaltime pe masura ce ce se antreneaza cu un carucior pentru a castiga incredere in sine si siguranta.

Stai pe spate si nu te agita
Cele care abia incep sa mearga pe tocuri inalte trebuie sa stea aplecate inapoi, sa se relaxeze si sa mearga detasat. Facand pasi mari si rari este metoda in care trebuie sa mergi pentru inceput si dupa aceea. incepatoarele tind sa paseasca repede si cu pasi mai mici fara sa aiba siguranta si cu miscari agitate, care pot duce prima incercare la un final prematur, intinsa cat esti de lunga.
Apleaca-te spre spate, concentreaza intreaga greutatea pe calcaie, impinge picioarele inainte, departeaza degetele mari in timp ce pasesti si mergi cu pasi mai largi si inceti. Mersul cu pasi mari si rari sunt seducatori si degetele care stau departate in timp ce piciorul paseste pe pamant te ajuta sa iti recastigi stabilitatea.

Apoi incearca sa mergi mai leganat cand ai invatat sa umbli corect
Cand ai facut pasi mai lungi, rari si dezinvolti pentru a incepe sa pasesti pe tocuri inalte, trebuie sa mergi mai leganat. Dupa ce se dezvolta siguranta in mersul tau, balanseaza coapsele. Ca sa faci balansatul cat mai natural, roaga-l pe cizmarul tau preferat sa taie doar cativa milimetri din tocul de la un pantof.
Mai multe informatii http://pantofi-cu-toc.info/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *