Inchiriere Mos Craciun in Constanta: acasa, la serbare sau la evenimente corporate

posted in: Servicii | 0

De sute de ierni, Mos Craciun este legenda care promite copiilor cuminti din Constanta rasplata pentru faptele lor bune.

Luna decembrie este luna fericirii tocmai din acest motiv, ea avand un aer constat de sarbatoare: de la Mos Nicolae, la decorarea casei si a bradului, la gatirea bunatatilor pentru Craciun, la serbarile de sfarsit de semestru pana la saptamanile de vacanta de Craciun care culmina cu multe cadouri si surprize frumoase pentru copii.

Copiii asteapta cu nerabdare sa il intalneasca pe Mos Craciun: ei sunt cuminti tot anul, isi fac temele, citesc si invata si isi asculta parintii, iar Mos Craciun vine negresit pe la toti aducandu-le daruri pe care le asteapta de mult: jucarii, carticele, instrumente si orice isi doresc ei.
Mos Craciun a inceput prin a fi o legenda, intr-adevar. Insa in prezent, el nu exista numai in povesti, ci se prezinta in carne si oase la evenimente in Constanta. Mos Craciun este inchiriat de cele mai multe ori acasa, adica la domiciliul copilului. Parintii nu mai vor sa se imbrace in costumul de Mos Craciun deoarece stiu ca ar putea periclita povestea Mosului si copiii ar putea sa isi dea seama ca bunul Mos Craciun nu este adevarat. In comert nu se gasesc costume atat de frumoase pentru Mos Craciun, astfel ca parintii opteaza pentru inchiriere de Mos Craciun, stiind ca Mos Craciun profesionist are un costum cat se poate de real, vine cu sac decorat de sarbatori, manusi albe, ochelari la ochi, barba bogata si plete dalbe, caci Mosul e batran, exact ca in poveste. Recuzita profesionala este foarte importanta in pastrarea legendei lui Mos Craciun, iar acum Mosul se pregateste inainte sa vina la copii acasa, afland de la parinti detalii despre performanta copiilor la gradinita sau la scoala sau despre faptele lor bune pentru a ii lauda pe copii si a le spune motivul pentru care le ofera cadourile.
La gradinita sau la scoala in Constanta, se organizeaza de obicei serbari in care toti copiii trebuie sa spuna poezii si canta impreuna cantecele de iarna si colinde. Parintii vin sa ii asculte si sa ii aplaude, pregatesc si decoreaza sala unde se tine serbarea, pregatesc cadourile pentru fiecare copil si il inchiriaza pe Mos Craciun. In Constanta, acesta vine la serbari si la petreceri de copii, ii asculta, le ofera darurile si isi ia ramas bun, urmand sa vina eventual si acasa, pe 24 sau 25 decembrie. http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro
Insa Mosul nu se opreste aici. Copiii au intalnire cu Mos Craciun si la birou, caci firmele organizeaza petreceri de Craciun pentru copiii angajatilor. Aici, ca la serbare, Mosul le ofera daruri si sta de vorba cu ei, iar parintii se bucura sa vada fericirea copiilor lor. Sunt o multime de posibilitati de a il intalni pe Mosul in Constanta!
Si alte personaje ale iernii pot fi inchiriate in Constanta impreuna cu faimosul personaj principal: Mascota Ren, Mascota Om-de-Zapada, ingerasi si Craciunite si spiridusi pentru a anima petrecerea si a face baloane modelabile, picturi pe fata, jocuri interactive si o multime de alte surprize cu copiii prezenti. Suntem incantati mereu de venirea Mosului, iar acesta poate ajunge in Constanta, Mangalia, Costinesti, Agigea, Tulcea, Macin, Harsova, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu, Eforie si oriunde in judetul Constanta si Tulcea. Intalnirea cu Mos Craciun este unica si copiii isi vor aminti cu drag de ea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *