Inchirierea apartamentelor in ziua de astazi

posted in: Servicii | 0

Atunci cand vorbesti despre inchirieri apartamente, te gandesti la raportul calitate – pret indeosebi. Orice apartament oferit spre inchiriere, trebuie sa aiba niste caracteristici care sa atraga cat mai multi clienti. Apartamentele oferite spre inchiriere pot avea un numar mare sau restrans de camere, pot fi mobilate si utilate, sau dimpotriva. Totodata, pentru cel ce isi doresc sa inchirieze un apartament trebuie sa vizeze aspectele cele mai importante, care sa le ofere un confort minim, adica: parchet, centrala, spatii de depozitare, termopan, cablu tv; in general, depinde de asteptarile fiecaruia.

Daca ne referim la inchirieri apartamente Bucuresti, asteptarile sunt mai mari. Agentii de imobiliare promit un plus de rafinament si eleganta, pentru apartamentele din cartierele cunoscute din capitala. Daca vreti sa stati in inima capitalei, veti scoate din buzunar aproximativ 3500 euro / luna. Cu toate ca pare o suma exagerata, veti beneficia de conditii uimitoare, cum ar fi: grupuri sanitare, balcoane moderne, mobila ultima moda, aparatura electrocasnica ultima generatie, aer conditionat, centrala termica, usa metalica, sistem de acces prin interfon, lift, paza tot timpul, dar si garaj propriu. Camerele sunt incapatoare, asigura confort si sunt foarte luminoase.

Astfel de locuinte sunt construite recent, materialele de constructie fiind de ultimul rang. Lemnul masiv, varul de calitate inalta, aluminiu, marmura, metal. Veti locui intr-un camin unde constructia este realizata in detaliu, cu bun gust si finisaje deosebite. Pentru adeptii ferestrelor mari, acest tip de apartamente ofera multe ferestre si oglinzi largi, care garanteaza deschidere.

Un factor important este scopul pentru care doriti inchirierea apartamentelor. Daca ceea ce cautati este un spatiu destinat serviciului dumneavoastra, atunci cu siguranta cautati un spatiu mai mic, dar confortabil cu dotarile sunt asigurate. Pentru un spatiu office localizarea apartamentului este esentiala. De aceea sunt oferite spre inchiriere, apartamente care sunt accesibile unei populatii numeroase, care sa fie in imediata apropiere de locuri intens populate, spatii cheie ale orasului.

Pentru unii oameni ce cauta sa isi inchirieze apartamente, calitatea nu trebuie sa corespunda unor standarde chiar atat de inalte, chiar daca este vorba de Municipiul Bucuresti. Pentru acest gen de clienti, pretul este cel ce isi spune cuvantul. Referindu-ne la suma ce se cere pentru inchiriere, conteaza foarte mult zona unde este plasat apartamentul vizat. De exemplu, orientativ, daca in zona Dorobanti pretul ajunge la 3500 euro, in zona Baneasa se poate vorbi de o diferenta colosala: adica doar 625 euro.
Un apartament in zona Universitatii ajunge la 2200 euro, in zona 1 Mai poate sa atinga suma de 900 euro, in timp ce in zona Pipera pretul este de 800 euro. Peste 1000 euro veti gasi apartamente in zona Plevnei, chiar si in zona Nordului, in zonele Central Park, Kiseleff sau zona Arcul de Triumf. De asemenea, puteti gasi apartamente de inchiriat si peste 2000 euro in zona Primaverii sau in zona Pipera.

Recomandat este sa analizati toti factorii, inainte de a inchiria un apartament. Trebuie sa comparati apartamentele care vi se ofera spre inchiriere, in functie de raportul calitate – pret. Numai asa veti face o alegere corecta.

/anunturi/inchirieri-apartamente-2-camere/

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *