Inchirieri auto pentru calatorii relaxate

posted in: Auto, Inchirieri | 1

O masina este mijlocul cel mai rapid si ideal de transport atunci cand trebuie sa ajungeti la o anumita locatie. Fie ca este vorba de o intalnire de afaceri sau pur si simplu calatoriti in scop turistic, daca nu detineti un autoturism personal puteti solicita serviciile unei firme de inchirieri auto.

Piata din capitala este una extrem de diversificata, veti putea alege serviciile de rent a car Bucuresti de la peste 100 de companii. Ofertele sunt cat se poate de tentante si mai ales la un pret cat se poate de accesibil. Se pot inchiria masini economice, masini de lux sau masini mai spatioase de 9 locuri, ultima varianta fiind posibila doar cu sofer de la agentia de rent a car.

Ce presupune inchirierea unei masini?

Cu o masina puteti sa va stabiliti traseul, va puteti deplasa rapid fiind o varianta mult mai accesibila si mai practica decat transportul in comun. Pentru solutionarea nevoilor dumneavoastra de transport, puteti inchiria o masina de la o agentie de rent a car Bucuresti. Inchirierea nu presupune lucruri complexe, trebuie doar sa va alegeti modelul dorit, asta o puteti face accesand un site de rent a car. Acolo veti putea sa completati formularul online de comanda si sa va calulati si tariful total pe care il aveti de achitat pentru contravaloarea zilelor de inchiriere.

Acyivitatea acestor agentii de rent a car Bucuresti se desfasoara contra cost, tarifele practicate sunt in euro si acopera toate taxele, fiind inluse in costul total atat asigurarile cat si intretinerea masinii. Clientul nu are impusa o anumita limita de km ca in cazul taxiurilor de exemplu, va achita ziua de inchiriere si se va putea deplasa orinde doreste cu masina pe care a inchiriat-o. Compania de inchirieri masini poate pune la dispozitia clientului, serviciul clasic de rent a car sau inchirierea masinii cu sofer. Clientul se obliga prin semnarea contractului de inchiriere, sa suporte contravaloarea carburantului, a parcarilor si nu in ultimul rand a taxelor de drum daca va circula pe trasee care impun achitarea unui cost suplimentar pe care nu il poate suporta dinainte agentia de rent a car Bucuresti.

Rent a car – inchirieri auto prin Atlass Automotive.

www.rent-a-car-otopeni.ro este sursa dumneavoastra de inspiratie in cazul in care doriti sa apelati la serviciile unei companii de rent a car Bucuresti. Acest site de inchirieri auto apartine companiei Atlass Automotive Rapid. Aici veti gasii informatiile necesare de care aveti nevoie pentru inchirierea unei masini, veti putea sa accesati sectiunea unde sunt afisate conditiile de inchiriere, nu in ultimukl rand veti gasii si multe informatii despre mai toate companiile de rent a car Bucuresti. Astfel daca veti accesa site-ul veti avea cele mai bune informatii si sugestii despre cum puteti face o inchiriere rapida si nu in ultimul rand profitabila.

Pe blogul de pe rent-a-car-otopeni.ro citiitorul va fi in permanenta la curent cu ofertele speciale si cu reducerile pe care le practica agentiile de inchirieri auto Bucuresti, va gasii informatiile necesare si va fi la curent cu ultimele noutati. Tot aici veti gasi numeroase autoturisme ce sunt disponibile pentru cei interesati de masini de inchiriat Bucuresti

Acestea sunt disponibile oricarei categorii de clienti, agentia de inchirieri masini incheiand pana acum parteneriate extrem de profitabile cu persoane juridice si cu persoane fizice care au fost interesate de un serviciu de rent a car Bucuresti rapid, sigur si nu in ultimul rand extrem de economic. Masinile de pe acest site sunt disponibile spre inchiriere atat in aeroportul Otopeni cat si in orice sector al capitalei. Tot ce trebuie facut, este sa se aleaga de catre client masina de pe site, sa completeze formularul online si sa transmita perioada de inchiriere dorita. Serviciile sunt cu atat mai speciale, intrucat agentia nu percepe comision la livrarea masinii si nu aplica garantie. In cazul altor firme care ofera masini de inchiriat Bucuresti garantia poate sa ajunga la cateva sute sau chiar mii de euro. Optand pentru rezervarea pe rent-a-car-otopeni.ro

problemele si taxele suplimentare vor disparea. Agentia este in permanenta transparenta cu clientii afisand intotdeauna informatiile necesare, are recenzii foarte bune din partea colaboratorilor si nu in ultimul rand un parc auto impresionant ce cuprinde peste 70 de modele de masini. Atunci cand optati pentru rent a car Bucuresti cautati intotdeauna oferte cat mai variate, comparati preturile practicate de agentii, numai asa va puteti face o idee de ansablu referitoare la inchirieri auto si nu veti putea fi pacalit de companiile care au costuri ascunse.

Semnand un contract de rent a car Bucuresti cu www.rent-a-car-otopeni.ro masina va poate fi livrata rapid si gratuit la locatia indicata de dumneavoastra. In alta ordine de idei va puteti alege masina dorita, la Atlass nu exista cuvantul sau similar ca in cazul altor companii de rent a car, unde alegeti o masina si va este livrata alta dintr-o categorie inferioara. Asa ca pentru cele mai bune oferte sunteti asteptato pe site.

  1. Daniela

    Foarte bun articol, aceste servicii de inchirieri auto sunt de mare ajutor cand nu avem o masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.