Incineratoarele de deseuri animale, o solutie rapida de eliminare a deseurilor animale

Ridicata de din ce in ce mai multe persoane, problema eliminarii deseurilor animale este una care, pe cat de simpla pare, pe atat de cmplicata se dovedeste in fapt atunci cand trebuie rezolvata in practica, deoarece dificutatile tehnice ridicate de aceasta sunt numeroase si destul de greu de rezolvat.

Din punct de vedere al legislatiei, Romania a fost obligata, mai ales in ultimii ani, sa se alinieze normelor europene si in ceea ce priveste productia agricola si orice are de-a face cu prelucrarea produselor animale.

Fiind vorba despre un subiect destul de delicat, care poate avea implicatii in mai multe domenii, eliminarea deseurilor animale a fost una dintre primele probleme care a trebuit sa fie rezolvata de catre proprietarii de abatoare, fabrici de prelucrare a produselor animale.

Ceea ce a ridicat din ce in ce mai multe dileme a fost minimizarea costurilor pentru eliminarea acestora. Obisnuiti cu metode mai putin legale de eliminare a deseurilor animale rezultate in urma activitatii fabricilor de preparate si semipreparate din carne sau chiar a clinicilor si cabinetelor animale veterinare, proprietarii acestora au cautat cea mai convenabila metoda de debarasare de resturile si deseurilor animale, care sa fie in acelasi timp rapida si sa fie in conformitate cu noua legislatie ce trebuia respectata.

S-a ajuns repede la concluzia ca cea mai buna metoda de eliminare a deseurilor animale, fie rezultate din abatoare sau fabrici de prelucrare a produselor animale, sau chiar a deseurilor animale medicale, este incinerarea lor, metoda care nu presupune niciun fel de compromis din punct de vedere al eficacitatii, costurilor sau rapiditatii sale. In plus, aceasta metoda este dingura care nu va polua mediul, sursele de apa sau solul unde se afla aceste fabrici sau cabinete veterinare. Eliminarea deseurilor animale prin incinerare s-a dovedit astfel a fi metoda care merita adoptata in aceasta probleme, fie ca era vorba de cantitati mici sau mai mari de deseuri animale care trebuiesc eliminate.

Incineratoarele de deseuri animale folosite in procesul de eliminare a deseurilor animale sunt echipamente performante, care au un impact minim asupra mediului si care respecta intru totul cerintele legislative actuale ale Uniunii Europene in acest domeniu, insa fiind vorba despre un tip de echipament care are nevoie de specialisti in instalare si mentenanta este nevoie ca acestea sa fie nu doar comercializate de catre o anumita firma, dar si ca firma respectiva sa ofere servicii de instalare, intretinere si service pentru echipamentele furnizate.

De aceea FlexTim este optiunea ideala la care puteti apela pentru a va asigura ca veti beneficia de servicii de calitate in domeniul incineratoarelor de deseuri animale de orice tip, de dimensiuni mici sau mari, cu o capacitate de incarcare sau ardere variabila.

Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman, iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie in orice moment pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.

Follow FlexTim:

Flextim Industry este o companie creata de specialisti romani pentru specialistii din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *