Indicatii pentru alegerea unui magazin online de haine

posted in: Moda | 0

Chiar daca ecommerce-ul a aparut de foarte mult timp si in Romania, cand vine vorba de cumpararea unor haine de firma ieftine cum ar fi Bershka sau Zara, romanii inca prefera metoda clasica – din magazinele clasice offline, de cele mai multe ori datorita faptului ca in Romania magazinele online romanesti de haine nu s-au facut remarcate, cum este cazul magazinelor online pe segmentul it.

Totusi exista persoane care au inceput sa isi cumpere haine si online. Din cate am observat, majoritatea fiind femei.

Chiar si asa, sunt o multime de magazine online de haine care sunt legitime si care ofera servicii la preturi foarte bune. Trebuie doar sa cautati feedback, de cele mai multe ori pe forumuri, despre ele.

De aceea, noi va venim ajutor cu cateva sfaturi pentru alegerea unui magazin online de haine legitim.
Verifica datele de contact ale magazinului, de cele mai multe ori magazinele au o pagina de contact unde sunt prezentate numele firmei, o adresa fizica si un numar de telefon. Suna la acel numar de telefon si cere mai multe informatii despre produse.
Conform legii, fiecare magazin este obligat sa aibe pe fiecare pagina (de cele mai multe ori in josul paginii) un link catre anpc si numele firmei. Daca magazinul nu are asa ceva in josul paginii, inseamna ca este ceva in neregula.
Designul site-ului – chiar daca nu este asa de important designul, sfatul nostru este sa te feresti de site-uri care arata copilaresti, sau daca pozele produselor sunt facute cu telefonul scoase din cutie. Cel mai probabil acele haine nu sunt noi si risti sa fi pacalit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.