Categorii
Vacante

Infernul Calatoreste Gratuit!

De fapt, titlul pe internet era “Infantul calatoreste gratuit”, insa dintr-o eroare oculara la creier mi-a ajuns alt cuvant… dar poate nu e o greseala…

Multe oferte de Last Minute au acest “subtitlu”, desi se face reclama la o oferta de zero lei, zero euro, etc. Daca e ceva gratuit oferit de toate agentiile din tara, la ce mai facem reclama? “Va dam gratuit ceva gratuit?”

Ah… da! Cand ne taiem comisionul cu 90%, cum face un membru de vaza al “comisiei de etica si disciplina” a nu stiu carui consiliu director al nu stiu carei asociatii participanta la comitetele si comitziile oficiale ale Romaniei, asta e altceva! Noi stim foarte bine sa ne oferim rascracanati clientului din fata noastra… de ce?

Fiindca e mai usor, mai facil, nu trebuie sa te lupti pentru fiecare leu, sa-i arati clientului ca merita sa-l dea, pentru ca uite cum arata hotelul si camera si uite ce iti pune pe masa la banii astia… caci e greu sa comunici. Comunicarea onesta nu s-a nascut in turism… e mai ceva ca in politica…

Da, hotelurile bune, in Antalya si oriunde in lume, sunt “scumpe”. De ce? Pentru ca mancarea de pe masa e proaspata, nu repusa cea de ieri, alaltaieri si e diversificata. Iar apa curata din piscina necesita niste filtre care functioneaza electric… si in afara de angajatii de la RENEL (am auzit asta, nu ma blestemati) cam toata lumea plateste curentul electric. De ce? Habar n-am… asa am gasit eu societatea asta.
Si apropos, cumpar si eu painea cam din acelasi loc dar vanzatoarei nu i-a trecut prin cap sa-mi faca reducere 3 bani. Oare de ce?

Bun, nu-i spunem clientului ca asa si pe dincolo cu oferta asta, nu i-o disecam in patru sa o vada si pe fata si pe dos, dar ii spunem ca pretul reflecta calitatea? Mira-m-as… si aici incepe infernul nostru al tuturor.

Sa nu va ganditi ca Iuve Travel rezista pe piata de aproape 20 de ani pentru ca a vandut ORICE.

Rezistam ca agentie de tursim in Cluj doar pentru ca oamenii se intorc la noi, aceeasi oameni si prietenii lor si prietenii prietenilor lor si cunoscutii lor… pentru onestitate, nu pentru ca facem sluj pe spate cu comisionul la vedere, nu pentru “GRATIS”.

Urat cuvant si care nu prea exista cu adevarat, e mai mult o himera (americanii au o vorba faina… No such thing as a free meal!)

Vacanta Faina va uram, din Ardeal…
Iuve Travel WordPress

De iuve travel

Infiintata la 31 Mai 1993, Iuve Travel se mandreste cu mai multe premiere pe piata romaneasca de turism. Iuve Travel este prima agentie care a promovat Tunisia in Romania in 1994, sau Republica Dominicana in 1995.
Totodata, Iuve Travel este primul Dealer Autorizat al unui concern german de talie mondiala, Neckermann Reisen, inca din martie 1998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *