Informatii despre incarcatorul de laptop Asus, varianta auto

posted in: Hardware | 1

Daca ai un laptop Asus trebuie sa stii ca exista si incarcator de laptop Asus, varianta auto. Astfel, iti poti incarca laptopul in masina, fie ca pleci in concediu, fie intr-o deplasare in interes de serviciu.

Incarcatorul de laptop Asus, de ajutor in vacante

Ca sa te poti bucura 24 de ore din 24 de laptopul tau, trebuie sa stii ca ai nevoie si de un incarcator de laptop Asus auto. Se gaseste atat in magazine, dar mai ales il poti cumpara de pe internet, fiind o sumedenie de magazine online. Astfel, incarcatorul de laptop Asus iti va fi livrat la tine acasa, moment in care vei face si plata, direct la curier. De asemenea, plata poate fi facuta si prin intermediul cardului bancar, direct pe site-ul de unde ai facut achizitia.

Un laptop in calatorii iti va fi de un foarte mare ajutor, caci poti urmari filme, te poti juca diferite jocuri, dar poti descarca si fotografiile pe care le faci in vacanta.

Il poti cumpara online, si la mana a doua

Un astfel de device poate fi cumparat si la mana a doua, insa cel mai probabil nu are perioada de garantie. Are si o perioada de garantie, astfel ca va fi reparat in caz ca are vreo defectiune. Pretul unui incarcator de laptop Asus difera, in functie de model. De asemenea, un astfel de device cumparat la mana a doua este mai ieftin decat un incarcator de laptop Asus nou. Ai grija cum depozitezi incarcatorul, astfel incat sa aiba o viata cat mai lunga si sa nu fii nevoit sa cumperi un nou incarcator.

Un laptop, oricare ar fi marca acestuia, nu poate fi utilizat fara incarcator, caci nu ai de unde sa incarci bateria. De aceea, incarcatorul de laptop Asus este indispensabil.

Un laptop este util nu doar pentru serviciu, ci si ca o modalitate de divertisment. Ecranul mai mare iti permite sa vezi filme, la o calitate foarte buna, lucru pe care nu il prea poti face cu un smarthpone, insa nici cu o tableta. De asemenea, iti ofera posibilitatea sa navighezi pe internet, conectandu-te din orice locatie in care exista o retea wi fi, ceea ce nu este deloc complicat.

 

  1. Acumulator ASUS

    Si eu am cautat de foarte mult timp un incarcator pt asus. Laptopul meu assus imi face probleme dupa numai 6 luni de utilizare, bateria a ajuns al o autonomine nu mai mare de o ora si vroiam un acumulator original desi am inteles ca si cele compatibile sunt la fel de bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *