Instalatii de purificarea apei pentru industria farmaceutica si biotehnica

Cu echipamentele si sistemele de instalatii de purificarea apei pentru industria farmaceutica si biotehnica, Kogaion asigura apa de cea mai pura calitate, oferind beneficiarilor solutii complete si servicii de filtrare industriale.

Echipamentele de filtrare si purificare a apei sunt produse in Romania, cu materiale de calitate si sisteme de purificare si dedurizarea apei, conform celor mai inalte standarde internationale.

In baza celor 18 ani de experienta, echipa Kogaion a urmarit sa ofere prin toate procesele fizice si chimice, apa pura pentru industriile medicale si biotehnice.

Care este rolul statiilor de purificarea apei cu uz industrial

Un sistem de epurare al apei presupune un mecanism de filtrare, care trateaza apa atat fizic (nisip, mal, pietris), cat si chimic (ce este deja dizolvat in apa), dar si microbiologic (bacterii, germeni, microbi, etc). Filtrele de apa sunt prevazute cu diferite forme de automatizare pentru orice aplicatie, si pot fi configurate pentru industriile alimentare, energetice, Pharma&Biotech, cat si cu scop rezidential, pentru uz casnic si uz comercial.

In industria farmaceutica, apa este elementul cheie in procesul de productie al medicamentelor si pentru solutii de igienizare.

Apa dedurizata si apa demineralizata este folosita in majoritatea actiunii de realizare a medicamentelor, cremelor, solutiilor de diluare pentru analize medicale din laboratoare, conferind o calitate constanta produsului finit.

Utilitatea sistemelor de purificarea apei in industriile Pharma & Biotech

1. Sterilizarea si mentinerea igienei in clinici, spitale, laboratoare

In spitale, clinici, dar si in laboratoarele de productie medicamentoasa, cat si in cele de prelevare a analizelor, sterilizarea este esentiala in a evita contaminarea sau raspandirea bolilor.

Materia organica, adica microorganismele se indeparteaza prin filtrarea cu ajutorul unei membrane. Totodata, ca metoda de precautie suplimentara pentru bcaterii, se instaleaza lampi cu ultraviolet sau filtre sterile.

Kogaion realizeaza instalatii de producere PW/coldWFI prin RO-EDI, cu o capacitate de generare intre 150 l/h – 5.000 l/h, cu sanitizare termica la 80 grade Celsius.

Aceasta consta intr-un sismte complex extrem de dur, realizat integral din otel inox, care se mentine in timp fara sa oxideze. In plus, sistemul de filtrare este conceput sa produca apa purificata de 0,1 – 1,1 μS/cm, maxim 50 ppb TOC la 25 grade Celsius.

2. Pretratarea apei potabile

Sistemele de pretratarea apei potabile au la baza tehnologii moderne, bazate pe folosirea filtrelor automate UF cu porozitate de 0,08 microni si tehnologie de declorinare prin UV de inalta intensitate HOD (Hydrodynamic Optical De-chlorination).

Astfel apa folosita poate fi buna de baut, fara efortul de a transporta apa potabila imbuteliata si fara costul presupus de achizitionarea ei.

Aceste solutii individuale de economisire sunt adaptate individual, in functie de beneficiar si de industria destinata. Inginerii experimentati de la Kogaion va ajuta sa obtineti instalatii optime de purificarea apei, prin tratamentele chimice si fizice, in acord cu cele mai inalte standarde.

3. Sisteme de incalzire si racire si stocare a apei

Rezervoarele utilizare de echipa Kogaion sunt construite din otel inox, lucioase la interior, cu serpentina exterioara din otel inox, pentru incalzire sau racire. In plus, acestea sunt dotate cu protectie termica izolata, din vata minerala.

Acestea au capacitate de stocare foarte mare de 300 – 18.000 litri, dupa cum se calculeaza in functie de utilizatori, destinatia utilizarii si de spatiul oferit.

Fiecare rezervor de stocare este proiectat si verificat individual, rezistent la presiuni cuprinse intre -1 bar si 3 bari, fiind dotat cu supapa de siguranta.

Toate echipamentele de tratare a apei, pentru orice industrie, au o durata mare de functionare tocmai datorita faptului ca acestea functioneaza in termeni optimi, iar toate sistemele vin insotite de documentatie si programe de validare standard.

Pentru instalatii de purificarea apei pentru industria farmaceutica si biotehnica, sau detalii suplimentare, echipa Kogaion va sta la dispozitie la: 0722 505 968, 0720 209 049, sau pe email la: office@kogaion.com.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *