Instructiuni proprii SSM

posted in: Locuri de munca | 0

Candva, la inceputurile revolutiei industriale, cu mai bine de un secol in urma, singurul lucru care conta pentru angajatori era productivitatea muncii. Astfel, in orice conditii de munca, angajatul trebuia sa indeplineasca norma impusa. Din fericire, timpul a trecut, gandirea a evoluat si astazi protectia muncii face parte integranta din viziunea manageriala globala.

Ca angajator, vrei ca angajatii sa iti respecte investitia, sa manifeste un interes deosebit pentru munca executata. La randul lui, angajatul are nevoie de recunoastere a eforturilor depuse. Aceasta recunoastere nu trebuie sa fie numai de natura materiala. Un interes sporit fata de starea lui de sanatate, sau grija pentru asigurarea unor conditii decente in care sa-si desfasoare activitatea de munca constituie factori firesti in exprimarea respectului reciproc ce trebuie sa existe intre cele doua parti, angajator si angajat.

Specializata in consultanta pentru protectia muncii dar si pe domenii conexe, precum cel de prevenire si stingere a incendiilor sau cel al resurselor umane, Aurelian Consulting ajuta nu numai la pregatirea – instruirea si verificarea – personalului ci si la crestea cifrei de afaceri. Prin incredintarea acestor servicii, Aurelian Consulting reduce schema de personal cu atributii birocratice si inlesneste crearea unor noi posturi ce acopera latura productiva a afacerii.

Pachetul de legi ce constituie suportul legal in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, prevenirea si stingerea incendiilor precum si resursele umane si personal acopera si delimiteaza atributiile, drepturile si obligatiile tuturor participantilor la desfasurarea activitatii de munca. Pentru a elimina orice ambiguitate, setul de instructiuni SSM este elaborat detaliat pentru toate domeniile economice.

Instructajul angajatilor in domeniul protectiei si la locul de munca este clar stipulat in cadrul normelor de protectie a muncii. Realizat de catre Aurelian Consulting in temeiul legii 319 din 2006, instructajul privind protectia muncii constituie o premisa certa in pastrarea integritatii atat a locului de munca cat si a angajatului care deserveste acel post de lucru.

iprotectiamuncii

Follow magazinpa:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *