Integrarea usii de garaj in arhitectura casei

posted in: Vanzari | 0

In cazul in care sunteti proprietarul unei case construite acum ceva timp sau tocmai va construiti o casa, la un moment dat in decursul timpului se va pune problema selectarii unei usi de garaj care fie va trebui sa o inlocuiasca pe cea existenta, fie va trebui sa se amornizeze cu alegerile facute in cazul tamplariei si altor finisaje ale noii case. In acest scop va sta la dispozitie o gama foarte larga de variante de rezolvare. Desi pentru usi de garaj sunt disponibile numai formate standard, numarul lor si numarul tipurilor de racorduri la perimetrul golului sunt atat de variate incat este practic imposibil sa nu va fie satisfacute cerintele.

Multe cladiri va atrag prin farmecul timpurilor de alta data. Usile moderne de garaj ofera avantajul confortului, sigurantei si al aspectului atragator. Daca la un moment dat este nevoie de o modernizare a usii de garaj, nu trebuie sa faceti rabat de la nicio cerinta, le puteti avea pe ambele. Usile de garaj moderne ofera o diversitate mare de tipuri de tratare in asa fel incat pot fi integrate in orice stil arhitectural. De exemplu, pentru inlocuirea usii de garaj a unei case cu valoare istorica se poate opta pentru o varianta cu casete metalice amintind de profilaturile specifice stilului clasic, iar pentru a completa o prezentare in spirit rustic se pot alege usi de garaj cu feronerie stilizata, amintind de vechile porti.
Pentru case cu o arhitectura moderna sau contemporana sunt potrivite liniile simple, minimaliste si insertiile de sticla sau mase plastice. Mai exista varianta in care sub ultimul strat de finisare transparenta al noilor usi de garaj se poate aplica prin pulverizare controlata digital orice imagine, fie ca este vorba de o opera de arta abstracta sau de un motiv geometric. Indiferent de provocarile proiectelor dumneavoastra, usile de garaj au nenumarate solutii, ramane doar sa o alegeti pe cea preferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *