Interpretarea viselor

posted in: Hobby-uri | 0

Visele pot fi definite ca o serie de picturi, imagini sau evenimente in mintea unei persoane ce doarme. Visele deschid ferestre pentru sufletele noastre.

Ele ne dau libertatea de a fi ceva ce nu putem fi in viata reala. Ele ne ajuta sa intelegem nevoile noastre subconstiente mai bine. Visele sunt doar un mijloc de comunicare intre fiintele noastre interioare si exterioare.

Un vis consta intr-o multitudine de activitati , emotii si sentimente la nivelul subconstientului. Visele sunt unice si nici o alta persoana nu poate avea un vis identic cu al altuia. Visele ne da intelepciune, cunoastere si curajul de a lupta cu temeri necunoscute si ascunse.

Oamenii au inceput sa interpreteze visul din cele mai vechi timpuri. Acesta a fost intotdeauna conceput pentru a fi diferit de viata reala si mai puternic. Acest lucru presupune intelegerea categoriei in care se incadreaza visul tau. De asemenea, este important sa se inteleaga ca evenimentele din vise nu se traduc, de obicei in viata reala.

Daca aveti un vis in care concurati intr-o cursa , acest lucru nu inseamna neaparat ca acest lucru ar trebuii sa se intample. Intradevar, uneori astfel de vise pot insemna chiar opusul.

Puteti intelege si analiza visele singuri. Acest lucru da mai mult sens evenimentelor din viata reala. Visele sunt pline de simboluri si teme. Odata ce ati inteles semnificatia simbolurilor, puteti intelege sensul viselor voastre.

Primul pas spre interpretare este sa intelegi diferitele personaje din visul tau si cum sa te raportezi la ele. Apoi, trebuie sa te gandesti de ce ai astfel de vise in acest moment din viata. Cum aceste incidente iti afecteaza viata reala? Identifica toate simbolurile din vis , afla semnificatia lor dintr-un dictionar de vise si poti trage singur concluziile.

Ce Visez este un site pe care poti gasi semnificatiile viselor si simbolurilor din visele tale.

cevisez.ro http://www.cevisez.com/

Follow danny37ro:

http://www.vise24.ro/

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *