Categorii
Vanzari

Investeste in siguranta casei si afacerii tale

Toate aceste Grilaje metalice se vor putea construi in diferite variante, atat ca model al imbinarilor metalice, ca grosime a barelor din otel folosite, ca nuanta de culoare si desigur ca mod de utilizare.

Astfel veti putea beneficia dupa dorinta de grilaje fixe, sau grilaje mobile tip rolou, care se vor putea rula cu usurinta si fara zgomot. Pentru acestea din urma utilizarea este extrem de potrivita pentru afacerea ta, atunci cand deti un magazin cu produse, de oricare fel ar fi acestea si care peste noapte, dupa inchidere, il vei putea proteja eficient cu aceste grilaje securitate.

Avantajul folosirii acestui tip de Grilaje metalice, este faptul ca odata deschis magazinul intreaga zona a ferestrei va fi libera in intregime din punct de vedere vizual, astfel ca produsele expuse vor putea fi admirate de catre potentialii clienti. Chiar si peste noapte, cand vor fi lasate aceste grilaje antiefractie, vor lasa libera o zona suficienta vizualizarii produselor expuse, dar si a interiorului magazinului, care in acest mod este protejat in ideea ca vreun infractor ar putea patrunde prin alta parte si miscarile din interior vor putea fi vazute de catre trecatori sau agentii de paza.
Cumuland toate aceste informatii, este evidenta necesitatea montarii de grilaje metalice, comandate si executate strict in concordanta cu necesitatile dumneavoastra de catre o firma specializata si bine cotata in preferintele celor care au comandat si deja utilizeaza astfel de produse.

Pe langa acest aspect, nu trebuie sa neglijati faptul ca acest tip de Grilaje metalice cu lamela perforata asigura o marja suficienta de patrundere a luminii exterioare, chiar si atunci cand sunt inchise complet, astfel ca se vor putea constitui chiar in perdele de protectie impotriva radiatiei calorice solare in timpul sezonului canicular, iar in timpul iernii o protectie suplimentara pentru protejarea ferestrelor impotriva zapezii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *